ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σενάρια επί χάρτου για τις εκλογές στη Νέα Δημοκρατία

Σενάρια επί χάρτου για τις εκλογές στη Νέα Δημοκρατία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε εκλογική ετοιμότητα έχει θέσει τις κομματικές μηχανές της Νέας Δημοκρατίας ο πρόεδρος του κόμματος, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, μετά και την υπερψήφιση του τρίτου μνημονίου που διασφαλίζει την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη.

Στο επιτελείο του Ευάγγελου Μεϊμαράκη επιχειρούν να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή, έχοντας στο μυαλό τους το σενάριο του εκλογικού αιφνιδιασμού, τον οποίο μπορεί να επιχειρήσει ο Αλέξης Τσίπρας, καθώς η κυβέρνηση δεν μπορεί να συνεχίσει τραυματισμένη τη λειτουργία της.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως σε συνομιλητές του ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Βαγγέλης Μεϊμαράκης είπε πως «η κυβέρνηση έχει χάσει τη δεδηλωμένη, από Δευτέρα έχει χάσει κι εμάς».

Στη Συγγρού επικρατεί αβεβαιότητα σχετικά με το έαν θα επιβεβαιωθεί η πληροφορία πως ο πρωθυπουργός θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή, όπως προέκυψε μετά τη μαραθώνια ολονύχτια συνεδρίαση για την υπερψήφιση του τρίτου μνημονίου και τις τεράστιες απώλειες που υπέστη το κυβερνών κόμμα.

Παράλληλα, στη Νέα Δημοκρατία εκτιμούν πως δεν αποκλείεται να πρόκειται και για παιχνίδι τακτικής του Μαξίμου. Η διαδικασία της συζήτησης, αν τελικά ζητηθεί ψήφος εμπιστοσύνης, θα είναι επώδυνη και για τον πρωθυπουργό- αναγνωρίζουν ωστόσο στη Συγγρού πως με την κίνηση αυτή θα ξεκαθαριστεί πως βουλευτές της Αριστεράς ρίχνουν την κυβέρνηση της Αριστεράς.

Σε περίπτωση που ζητηθεί ψήφος εμπιστοσύνης συνεργάτες του Ευάγγελου Μεϊμαράκη ξακαθαρίζουν ότι δεν τίθεται θέμα στήριξης του Αλέξη Τσίπρα σε καμία περίπτωση, ενώ την ίδια ώρα επαναλαμβάνουν ότι «η περίοδος χάριτος» με την υπερψήφιση νομοσχεδίων που φέρνει η κυβέρνηση έχει τερματιστεί.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θεώνη: «Ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι ίδιος, δεν είναι και άλλος άνθρωπος»

Πρώην βουλευτές και στελέχη της ΝΔ «αδειάζουν» Μητσοτάκη και προαναγγέλλουν νέο κόμμα: «Η παράταξη αξίζει να ξαναβρεί την ψυχή της»

Ιωάννα Γκελεστάθη: Παραιτήθηκε από τη ΝΔ για… «την αξιοπρέπεια, την τιμή και την υπόληψη της»

Ανδρουλάκης: Τρίτη θητεία ΝΔ σημαίνει οπισθοδρόμηση

Δημοσκόπηση ALCO: Ιστορικό χαμηλό 22,8% για τη ΝΔ – Στο 25% ο Τσίπρας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...