ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΕΒΕΑ, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων, Κωνσταντίνος Μίχαλος,


















































Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό
Ισπανία: Πέθανε με ευθανασία η 25χρονη Νοέλια Καστίγιο - Τι είπε λίγο πριν το θάνατο της
Το Ιράν επιστρατεύει παιδιά από 12 ετών στον εν εξελίξει πόλεμο
Εγιάλ Ζαμίρ: Προειδοποίηση για «κατάρρευση» των IDF «εκ των έσω» λόγω έλλειψης ανθρώπινου δυναμικού
Ιράν: Περισσότεροι από 1.000.000 μαχητές έτοιμοι να αντιμετωπίσουν Αμερικανούς στρατιώτες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αναπόφευκτες θεωρεί τις πρόωρες εκλογές ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και του ΕΒΕΑ κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, ενώ προτείνει μετά τις κάλπες την συγκρότηση κυβέρνησης ευρείας αποδοχής.
«Πάγια θέση του επιχειρηματικού κόσμου είναι η αποφυγή πρόωρων εκλογών και η ολοκλήρωση της 4ετούς θητείας των κυβερνήσεων.
Αποδεδειγμένα, άλλωστε, οι προεκλογικές περίοδοι εκτροχιάζουν την οικονομία της χώρας και συνήθως δημιουργούν παρενέργειες στην ομαλή λειτουργία της αγοράς.
Ωστόσο, υπάρχουν και περιπτώσεις που η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες μοιάζει αναπόφευκτη.
Σε κάθε περίπτωση, ο επιχειρηματικός κόσμος προτρέπει τα πολιτικά κόμματα να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.
Αυτό που δεν κατάφεραν τώρα, δηλαδή να ομονοήσουν και να σχηματίσουν μια εθνική κυβέρνηση, να το πράξουν άμεσα μετά την διενέργεια των εθνικών εκλογών, ιδιαίτερα αν το αποτέλεσμά τους αντανακλά και πάλι την λαϊκή ετυμηγορία για μια κυβέρνηση ευρείας αποδοχής, που θα εκφράζει την πλειοψηφία του ελληνικού λαού και θα προασπιστεί τα συμφέροντα της χώρας», δήλωσε ο κ. Μίχαλος.
























































