ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εδώ ο κόσμος χάνεται και η Ζωή καλεί Στουρνάρα στην Επιτροπή Θεσμών

Εδώ ο κόσμος χάνεται και η Ζωή καλεί Στουρνάρα στην Επιτροπή Θεσμών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με απόφασή της που αναρτήθηκε στην Κοινοβουλευτική Διαφάνεια, η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου καλεί τον διοικητή της ΤτΕ, Γιάννη Στουρνάρα στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής το μεσημέρι της Τρίτης, 25 Αυγούστου, για την υπόθεση της Siemens.

Προφανώς και ο Γιάννης Στουρνάρας οφείλει να δώσει εξηγήσεις για τον επαίσχυντο εξωδικαστικό συμβιβασμό του Ελληνικού Δημοσίου με τη Siemens, που στέρησε από τα κρατικά ταμεία περί τα 2 δισ. ευρώ. Αλλά η Ζωή Κωνσταντοπούλου με την κίνησή της αυτή να τον καλέσει στις παρούσες πολιτικές συγκυρίες, πέρα από το ότι εξυπηρετεί προσωπικούς πολιτικούς τακτικισμούς, τείνει να καταστήσει την κοινοβουλευτική διαδικασία παρωδία, με την ουσία της υπόθεσης που είναι η λογοδοσία του πρώην υπουργού Οικονομικών, να περνά σε δεύτερη μοίρα.

Με αυτή την πρωτοφανή απόφαση εν μέσω προεκλογικής περιόδου και με την κυβέρνηση να έχει παραιτηθεί, η Ζωή Κωνσταντοπούλου συνεχίζει να παίζει τα προσωπικά της παιχνίδια εκμεταλλευόμενη το θεσμικό της ρόλο. Επιβεβαιώνει δηλαδή την πρόθεσή της να κρατήσει ανοιχτή τη Βουλή, την ώρα που οι σχέσεις της με το Μαξίμου και την Προεδρία της Δημοκρατίας έχουν βρεθεί σε οριακό σημείο με ανταλλαγές επιστολών και χαρακτηρισμούς πρωτοφανείς.

Υπενθυμίζεται πως το βράδυ στις 20:00 συγκαλείται η διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής καθώς στη χθεσινή συνεδρίαση δεν υπήρχε απαρτία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αλέξης Τσίπρας: «Θέλουμε να είμαστε κυβερνώσα αριστερά και όχι αριστερά της διαμαρτυρίας»

DW: Η Γερμανία αναζητά ενεργειακές συμφωνίες με την Τουρκία

Αβραμόπουλος: Στη Βουλή το αίτημα για την άρση ασυλίας του- Τα τρία αδικήματα που τον βαραίνουν

Έντρομος ο 86χρονος Ανδρέας Δρυμιώτης για τον «κίνδυνο» να πάει φυλακή ο Μητσοτάκης με 25%

Η Άννα της ΕΛ.Α.Σ. διέλυσε τα κυβερνητικά παραμύθια με το PosoKanei κι απάντησε στην «τρομοκρατία» του «εκσυγχρονιστή» Στουρνάρα (βίντεο)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...