ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βασιλική Θάνου - Χριστοφίλου, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Μέγαρο Μαξίμου,


















































Μάρκο Ρούμπιο: «Θαυμασμός και δέος» για την Ελλάδα από την Πνύκα με φόντο την Ακροπόλη
Τέλος από τον ΑΝΤ1 με αιχμές οι «Ράδιο Αρβύλα» - Η ανακοίνωση του καναλιού
Ισπανία: Πέθανε η 87χρονη Μαρικάρμεν που έγινε σύμβολο του αγώνα κατά των εξώσεων
Επιδότηση στο πετρέλαιο θέρμανσης από τις 15 Οκτωβρίου - Τι προβλέπει η τροπολογία
Η EuroLeague, ο Παναθηναϊκός και ο «άσος στο μανίκι» του Σιλβέν Φρανσίσκο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αινιγματική ήταν η δήλωση της Ζωής Κωνσταντοπούλου σχετικά με τις επόμενες κινήσεις της, μετά τη συνάντησή της με την υπηρεσιακή πρωθυπουργό Βασιλική Θάνου.
«Θα ενημερωθείτε καταλλήλως και εν ευθέτω χρόνω, πριν λήξει η προεκλογική περίοδος», απάντησε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους η Πρόεδρος της Βουλής στα επίμονα ερωτήματα των δημοσιογράφων.
Όσον αφορά στη συνάντηση με την κυρία Θάνου, η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανέφερε πως ενημέρωσε την πρωθυπουργό ότι η Βουλή θα συνδράμει στην προεκλογική περίοδο όπου χρειαστεί και όπου προβλέπει το Σύνταγμα, αλλά και ο Κανονισμός της Βουλής.
«Από την πλευρά μου θα καταβάλω εκείνες τις προσπάθειες και τις δυνάμεις που απαιτούνται να υπηρετηθεί ο θεσμός του Κοινοβουλίου», συμπλήρωσε.
Η κυρία Κωνσταντοπούλου δεν παρέλειψε τέλος να εξάρει την παρουσία μιας γυναίκας στη θέση της πρωθυπουργού, υπογραμμίζοντας ότι πρόκειται «για μια γυναίκα που έχει διακριθεί στη διαρκή και αγωνιστική στάση για δικαιοσύνη, ελευθερία, δημοκρατία, καθώς και για τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων», ενώ εστίασε ιδιαίτερα στις πολλές παρουσίες της κυρίας Θάνου σε συνεδριάσεις της Επιτροπής Αληθείας για το Δημόσιο Χρέος.
























































