Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Persona non grata το… βαρίδι του Βενιζέλου για τον Τσίπρα

Persona non grata το… βαρίδι του Βενιζέλου για τον Τσίπρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί να συνεχίζει τη ρητορική για «καθαρή λαϊκή εντολή», όμως την ίδια ώρα φαίνεται να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη άνοιγμα, υπό προϋποθέσεις στο ΠΑΣΟΚ για μετεκλογική συνεργασία.

Το επιτελείο του Αλέξη Τσίπρα  προχώρησε σε επαναπρογραμματισμό της ρητορικής του αρχηγού του κόμματος καθώς όπως όλα δείχνουν η μάχη στις 20 Σεπτεμβρίου θα εξελιχθεί σε πραγματικό θρίλερ για όλους.

Η σταθερή ρητορική του Αλέξη Τσίπρα, να «ξορκίζει» ως το «παλαιότερο του παλιού» και το «φθαρμένο πολιτικό προσωπικό που οδήγησε τη χώρα έως τη σημερινή κατάσταση» τη Νέα Δημοκρατία, αφήνει μία χαραμάδα για το ΠΑΣΟΚ.

Μέχρι πριν ο κ. Τσίπρας περιοριζόταν μόνο στην μετεκλογική συνεργασία με τους ΑΝΕΛ, όμως σε συνέντευξή του στο Κοντρα Channel την Πέμπτη, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για κυβερνητική σύμπραξη με το ΠΑΣΟΚ.

«Αυτό που ζητάμε εμείς είναι μια καθαρή εντολή πλειοψηφίας, και με συνεργασίες όπως έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να κάνουμε με έντιμες δυνάμεις, όπως είναι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στη Βουλή» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ερωτηθείς για το εάν θα μπορούσε το ΠΑΣΟΚ να αποτελέσει κυνβερνητικό εταίρο, ο κ. Τσίπρας διευκρίνισε « η κυρία Γεννηματά, είχε μια αναντίστοιχη στάση με αυτή της υπόλοιπης ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας. Έπαιρνε τη θέση της Νέας Δημοκρατίας εδώ, του κυρίου Σαμαρά ή του κυρίου Μεϊμαράκη. Εάν αυτό δεν αλλάξει, δεν υπάρχει προοπτική δυνατότητας συνεργασίας. Εγώ, λοιπόν, θα χαιρόμουν πάρα πολύ αυτό να αλλάξει. Αλλά αυτό απαιτεί αυτά τα βαρίδια που αναφέρθηκα πριν να απομονωθούν» εκτιμώντας ως «βαρίδια» Βενιζέλο αλλά και τους μνημονιακούς υπουργούς όπως ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε πυρά κατά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη τον οποίο χαρακτήρισε «υπηρεσιακό πρόεδρο» του κόμματος.

Τόσο στο Αιγάλεω, όσο και στη συνέντευξή του στο «Kontra Channel», ο κ. Τσίπρας ξεκαθάρισε, ότι δεν υπάρχει πεδίο μετεκλογικής συνεργασίας με τη ΝΔ χαρακτηρίζοντας αυτό το ενδεχόμενο «κυβέρνηση Ζόμπι» και κυβέρνηση «φάντασμα».

Ο κ. Τσίπρας νωρίτερα, στην προεκλογική συγκέντρωσή του στο Αιγάλεω όπου παρουσίασε το νέο προεκλογικό σύνθημα «κερδίζουμε το αύριο» κ. Τσίπρας είχε απαντήσει και στα σενάρια περί συγκυβέρνησης μετά τις εκλογές με τη ΝΔ απαντώντας όπως είπε στον κ. Μεϊμαράκη στην γλώσσα του: «Δεν σφάξανε. Ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση κουρελού, κυβέρνηση ζόμπι με την συμμετοχή του κ. Βορίδη του κ. Βενιζέλου του κ. Πάγκαλου δεν θα κάνει».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Σφοδρή επίθεση Σαμαρά στην κυβέρνηση: «Δεν είναι όλα επικοινωνία – Χωρίς αγρότες, δεν υπάρχει χώρα»

«Και όμως γυρίζει!» – Η δημοκρατική παράταξη αυτο-οργανώνεται «από τα κάτω» – Ο Αλέξης Τσίπρας σε όλη την Ελλάδα

Οι «Παράλληλοι Βίοι» ΣΥΡΙΖΑ-Τσίπρα και ο «αποκεφαλισμός» στην «Αυγή»

Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν – «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία

Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας Ηπείρου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...