Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Λαφαζάνης: Η Ελλάδα πρέπει να τελειώνει με τη νεοαποικιοποίηση

Λαφαζάνης: Η Ελλάδα πρέπει να τελειώνει με τη νεοαποικιοποίηση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη δεν είναι καταστροφή για τη χώρα μας, παρότι μπορεί να είναι το χαριστικό πλήγμα για την ίδια την ευρωζώνη» ανέφερε, χαιρετίζοντας, απόψε, την έναρξη του συνεδρίου με θέμα «Η κρίση της ευρωζώνης και η Αριστερά», ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης.

«Η Ελλάδα πρέπει να τελειώνει τώρα με τα μνημόνια και τη νεοαποικιοποίηση, πριν τα μνημόνια και η ιμπεριαλιστική κηδεμονία πνίξουν και ερειπώσουν τη χώρα» συνέχισε ο κ. Λαφαζάνης και τάχθηκε «υπέρ μιας σχεδιασμένης εξόδου από την ευρωζώνη».

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας υποστήριξε ότι «η σχεδιασμένη έξοδος, ως εργαλείο και μέσο για την εφαρμογή ενός προοδευτικού προγράμματος ανασυγκρότησης της χώρας, αποτελεί σήμερα την επίκαιρη αντιμνημονιακή απάντηση με σοσιαλιστικό ορίζοντα».

Το συνέδριο που διοργανώνεται από το δίκτυο ακαδημαϊκών οικονομολόγων, Research on Money and Finance (RMF), με την υποστήριξη της Λαϊκής Ενότητας, πραγματοποιείται στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Λαφαζάνης «γκρινιάζει» γιατί του ακύρωσαν εκδήλωση υποστήριξης της ισλαμοφασιστικής θεοκρατίας του Ιράν

«Ιθάκη» – Τσίπρας για «κουπόνια» Βαρουφάκη: «Δεν ήξερα αν έπρεπε να κλάψω ή να γελάσω» – Για Λαφαζάνη: «Aντιλαμβανόταν έστω και στοιχειωδώς την πραγματικότητα;»

«Ιθάκη»: Ο Πούτιν προέτρεψε τον Τσίπρα «να τα βρει με τη Μέρκελ»

Bιβλίο Αλέξη Τσίπρα «Ιθάκη»: Όταν η Άνγκελα Μέρκελ έμεινε άφωνη

Αντώνης Σαμαράς: Σταθμίζω την κατάσταση για νέο κόμμα – Αποδόμησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...