ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σοκαριστικό βίντεο με εξαγριωμένο ελέφαντα που σκοτώνει 75χρονο Αμερικανό εκατομμυριούχο
Washington Post: Το Ιράν χτύπησε πολύ περισσότερες βάσεις των ΗΠΑ από ό,τι έχει αναφερθεί
Παλαιό Φάληρο: Σχολικό με μαθητές ανατράπηκε μετά από σφοδρή σύγκρουση με ΙΧ
Νέο «χτύπημα» Καραμανλή: Σκανδαλώδης και πελατειακή η διαχείριση των αγροτικών ενισχύσεων
Οικ. Πατριάρχης και Αλέξης Τσίπρας: Εκκλησία και Αριστερά με κοινές ανθρωπιστικές αρχές και αξίες - Η Ελλάδα κράτος-πυλώνας της περιφερειακής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για συκοφαντική δυσφήμιση καταδίκασε το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών τον πρώην βουλευτή της ΝΔ και υπουργό Εσωτερικών επί κυβέρνησης Σαμαρά, Αργύρη Ντινόπουλο και του επέβαλλε ποινή αποζημίωσης 60.000 ευρώ, δικαιώνοντας την περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου.
Η κ. Δούρου είχε κάνει αγωγή κατά του κ. Ντινόπουλου για συκοφαντική δυσφήμηση με αφορμή δημόσιες δηλώσεις του στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου στο ΣΤΑΡ, την άνοιξη του 2014, εν μέσω προεκλογικής περιόδου για την αυτοδιοίκηση.
Ο κ. Ντινόπουλος εμφάνισε την κ. Δούρου ως σύμβουλο του πρώην υπουργού επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, Άκη Τσοχατζόπουλου.
Η σημερινή περιφερειάρχης, στη συνέχεια, παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή, τονίζοντας ότι δεν υπήρξε ποτέ σύμβουλος υπουργού, αλλά δούλευε με μπλοκάκι, όπως πολλοί άλλοι εργαζόμενοι, σε Ινστιτούτο του υπουργείου.
Η απόφαση του πρωτοδικείου είναι προσωρινά εκτελεστή στο ποσό των 10.000 ευρώ. Πρόκειται για πρωτόδικη απόφαση και αναμένεται η επανεξέτασή της από το εφετείο.
























































