ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Στην πατρική εστία του Αλεξάνταρ Βούτσιτς ο Νίκος Δένδιας προσκεκλημένος στη Σλάβα του Σέρβου Προέδρου - Ο ιερός συμβολισμός
Ο Ζελένσκι αφού πήρε 90 δισ. από την Ε.Ε. την απαξιώνει: «Μόνο οι ΗΠΑ μπορούν να πιέσουν τη Ρωσία»
Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής - Η κατάσταση της υγείας του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Θεματική Ομάδα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των Οικολόγων Πράσινων σε συνεργασία με την Πολιτική Κίνηση του 3ου Διαμερίσματος Αθηνών, καλούν όλους τους πολίτες, χωρίς διακρίσεις φύλου, φυλής, χρώματος και εθνικότητας να συμμετέχουν όλοι μαζί στην κοινή προσπάθεια δημιουργίας ζωτικών χώρων συνεύρεσης και αλληλεγγύης, στη γειτονιά, στο δρόμο και σε όλους τους χώρους όπου συνυπάρχουμε και λειτουργούμε καθημερινά.
Στην προσπάθεια τους αυτή διοργανώνουν μια σειρά από κοινωνικοπολιτικές δράσεις, όπως οι συλλογικές κουζίνες στο δρόμο.
Την Κυριακή 30 Μαρτίου στον πεζόδρομο της Αποστόλου Παύλου στο Θησείο οι Οικολόγοι Πράσινοι καλούν “για να φάμε όλοι και όλες μαζί! Θα στήσουμε τις κατσαρόλες μας στη 1.00 μ.μ. και εκτός από φαγητό, θα έχουμε κρασί, χαμόγελα, καλή διάθεση, στο όμορφο περιβάλλον του Θησείου. Εκεί θα είμαστε και αν δεν μας δείτε σίγουρα θα μας μυρίσετε!”, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή τους.























































