ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Παραιτήσεις των υπευθύνων ζητά με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης μετά την αναβολή των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ.
“Ως πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη ( γιατί δεν ξέρω αν οι υπεύθυνοι αυτού του φιάσκου έχουν το θάρρος να το πράξουν) από τον κόσμο της ΝΔ τους οποίους για ακόμη μια φορά πληγώσαμε. Εδώ και καιρό, έχω επισημάνει στην ΚΕΦΕ την σωρεία προβλημάτων που διαφαίνονταν ( πρακτικά συνεδριάσεων ) αλλά δεν δημιούργησα θέμα για το καλό της παράταξης.
Μετά την αποχώρηση μου από την χθεσινή και σημερινή ΚΕΦΕ λόγω του διαφαινόμενου και εν τέλει φιάσκου της διαδικασίας επισημαίνω το εξής: πρέπει άμεσα να παραιτηθούν οι υπεύθυνοι και να ξεκινήσει από αύριο το πρωί η ανασυγκρότηση της μεγάλης παράταξης γιατί αυτό έχει ανάγκη η πατρίδα.”
























































