ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων, Πλαστά Πτυχία,


















































ΕΛΑΣ: Αυτή είναι η σκιώδης κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα και οι αρμοδιότητες
Ανατροπή στο διπλό φονικό στο Αίγιο: Στο μικροσκόπιο «ορφανό» DNA στο όπλο
Ο Βασίλης Κοκοτσάκης έφυγε από το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού με θλίψη κι απογοήτευση: «Δεν εκφράζει την πλειοψηφία όλων όσων
Naval Group: Κρίσιμη χρονιά για το Πολεμικό Ναυτικό της Ελλάδας το 2026 - Πότε αναμένονται οι επόμενες παραδόσεις φρεγατών
Πανελλήνιες 2026: Οι τελικές εκτιμήσεις για τις βάσεις σε Πολυτεχνεία, Νομικές, Ιατρικές και Οικονομικές Σχολές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με πλαστό πτυχίο κατέλαβε θέση στη Βουλή ένας υπάλληλος, ενώ ένας ακόμα ήταν… διπλοθεσίτης, όπως αποκαλύφθηκε από την έρευνα για την ανανέωση των συμβάσεών τους. Το πιο εντυπωσιακό στην όλη υπόθεση είναι το γεγονός ότι και οι δύο προαναφερόμενοι εργάζονταν στη Βουλή για πολλά χρόνια.
Και για τους δύο δεν θα ανανεωθούν, όπως είναι αναμενόμενο, οι συμβάσεις εργασίας. Αντίθετα ανανεώθηκαν οι συμβάσεις για άλλους 43 υπαλλήλους του Κοινοβουλίου.
Πρόκειται για εκκρεμότητα που είχε αφήσει η προηγούμενη Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου. Το ζήτημα είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις καθώς οι συμβασιούχοι είχαν προσφύγει δικαστικά κατά της κυρίας Κωνσταντοπούλου καταλογίζοντας της ότι τους εμπαίζει και τους αφήνει απλήρωτους επί μήνες παρά τις περί αντιθέτου διαβεβαιώσεις τους ότι το θέμα θα ρυθμίζονταν.
























































