Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Θεοχάρης “άδειασε” τον Θεοδωράκη και ζητά διάλυση του Ποταμιού

Ο Θεοχάρης “άδειασε” τον Θεοδωράκη και ζητά διάλυση του Ποταμιού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πρωτοφανές “άδειασμα” του Σταύρου Θεοδωράκη από τον Χάρη Θεοχάρη.

Ο πρώην γ.γ. Εσόδων, μιλώντας στα Παραπολιτικά, λέει πως χρειάζεται ένα σχήμα στον χώρο του Κέντρου, μεταξύ Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να μπουν αναχώματα στην πόλωση του πολιτικού σκηνικού, ξεκαθαρίζοντας ότι οι όποιες κινήσεις πρέπει να γίνουν στη βάση του ορθολογισμού.

Στο πλαίσιο αυτό, τονίζει πως το συγκεκριμένο εγχείρημα θα μπορούσε να βρει κοινό τόπο μόνο με την αξιωματική αντιπολίτευση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

“Είναι αλήθεια πως στελέχη και φίλοι του «Ποταμιού» με έχουν πλησιάσει θεωρώντας πως μια πιθανή δική μου υποψηφιότητα θα ήταν ενδιαφέρουσα και θα έπρεπε να μετρηθεί”, λέει ο Χάρης Θεοχάρης στα Παραπολιτικά, “ωστόσο, αποφάσισα ότι οι συνθήκες δεν ήταν ώριμες, δεδομένου του γεγονότος ότι το «Ποτάμι», αλλά και συνολικά το πολιτικό σκηνικό είναι σε μια περίοδο αναταραχής. Για αυτό χρειάζονται προσεκτικές ενέργειες” επισημαίνει πριν εξαπολύσει ολομέτωπη επίθεση στον Σταύρο Θεοδωράκη:

“Θα εθελοτυφλούσε κάποιος αν δεν σημείωνε τα λάθη που έγιναν όλο αυτό το διάστημα και οδήγησαν στην πτώση των ποσοστών του «Ποταμιού» τον περασμένο Σεπτέμβριο και στη δημοσκοπική κάμψη που ακολούθησε. Είναι φανερό ότι στο εσωτερικό πεδίο, αλλά και σε σχέση με τη στάση μας έναντι της κυβέρνησης Τσίπρα υπήρξαν λανθασμένες εκτιμήσεις και κινήσεις.

Το «Ποτάμι» έδωσε την εντύπωση ότι, αν και δεν είχε ξεκαθαρίσει το στίγμα του αναφορικά με την κατάσταση της χώρας, ήταν διατεθειμένο να συγκυβερνήσει με όποιο από τα δύο μεγάλα κόμματα ερχόταν πρώτο στις εκλογές. Από κει και πέρα, τον Σταύρο Θεοδωράκη τον εμπιστευτήκαμε και του δόθηκε χρόνος και χώρος να αναπτύξει τις πρωτοβουλίες που επιθυμούσε.

Ως επικεφαλής, λοιπόν, χρεώνεται ένα μεγάλο μέρος της ευθύνης, πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που ουδέποτε υπονομεύτηκε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα ή το στελεχιακό δυναμικό.

Έχει ανοίξει μια μεγάλη κουβέντα σχετικά με το αν το κόμμα θα κρατήσει την πολιτική αυτοτέλειά του ή αν θα μπει σε ζύμωση για συμπόρευσή του είτε με τη Ν.Δ. του Κ. Μητσοτάκη είτε με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη”.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συνεδριάζει την Πέμπτη το υπουργικό συμβούλιο υπό τον Κ. Μητσοτάκη

ΣΥΡΙΖΑ: Προκλητική παραδοχή της κυβέρνησης ότι δεν θα φορολογήσει τα υπερκέρδη των διυλιστηρίων του 2023

Δανειολήπτες σε ελβετικό φράγκο: Η κυβέρνηση τους αφήνει στα «νύχια» των τραπεζών

Παράταση ενός μήνα στην προθεσμία εγκατάστασης POS από τους επαγγελματίες

Ευρωπαϊκή Οδηγία: Και στην Ελλάδα συμπληρωματικός φόρος έως 15% στις πολυεθνικές και τους μεγάλους ομίλους

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...