ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Δημοσκόπηση Interview: Ακλόνητη στη δεύτερη θέση η ΕΛΑΣ - Τι γίνεται με Σαμαρά
ΕΛΑΣ: Αυτή είναι η σκιώδης κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα και οι αρμοδιότητες
Νόμος Κατσέλη: Νομοθετική ρύθμιση του υπ. Οικονομικών – Τι προβλέπει για δόσεις και αποπληρωμή
Ανατροπή στο διπλό φονικό στο Αίγιο: Στο μικροσκόπιο «ορφανό» DNA στο όπλο
Πανελλήνιες 2026: Οι τελικές εκτιμήσεις για τις βάσεις σε Πολυτεχνεία, Νομικές, Ιατρικές και Οικονομικές Σχολές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τα… μπογαλάκια του από το Συνέδριο του Ποταμιού πήρε και έφυγε εκνευρισμένος, χωρίς να απευθύνει χαιρετισμό ο επικεφαλής της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.
Ο κ. Λεβέντης, όπως αναφέρθηκε εν συνεχεία από τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, αποχώρησε διότι “ο κ. Θεοδωράκης δεν σεβάστηκε το πρωτόκολλο στη λίστα ομιλητών”.
«Εκφράζουμε την λύπη μας γιατί η δημοσκοπική κατάρρευση φέρνει και κακίες», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Κεντρώων.
Σημειώνεται ότι οι Κυριάκος Μητσοτάκης και Φώφη Γεννηματά μίλησαν πρώτα και αντί να μιλήσει ο κ. Λεβέντης, έβαλαν σε προτεραιότητα τους πρώην πρωθυπουργούς που ήσαν παρόντες, δηλαδή τον Κώστα Σημίτη και τον Γιώργο Παπανδρέου.
























































