ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αφορολόγητο Όριο, Ελληνική Κυβέρνηση, Ιδιωτικοποιήσεις, Κούρεμα Καταθέσεων, Μνημόνιο, Όλγα Γεροβασίλη, Συντάξεις, Τρόικα,


















































Το Ιράν ανησυχεί μην χάσει κατεχόμενα νησιά στον Κόλπο κι απειλεί τα Εμιράτα (ΗΑΕ)
Το Ιράν εκτόξευσε βαλλιστικούς πυραύλους κατά της στρατιωτικής βάσης Ντιέγκο Γκαρσία
Ερντογάν και ο πόλεμος στο Ιράν: Ο αυταρχισμός καθιστά την Τουρκία ευάλωτη
Το Ιράν απειλεί με πλήγματα σε τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως
Η Ρωσία πρότεινε περιορισμό των πληροφοριών προς το Ιράν με αντάλλαγμα τη διακοπή της αμερικανικής στήριξης στην Ουκρανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την 25η Μαρτίου έθεσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη ως ημερομηνία ορόσημο για την ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης με τους θεσμούς.
«Η κυβέρνηση θεωρεί ότι είναι εφικτή η επίτευξη συμφωνίας με τους εταίρους μέχρι 25 Μαρτίου», είπε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.
Εκτίμησε ότι η αξιολόγηση θα ολοκληρωθεί χωρίς να υπάρξουν μεγάλες αλλαγές σε σχέση με τις προτάσεις που έχει καταθέσει η κυβέρνηση στο τραπέζι.
Η κυβερνητική εκπρόσωπος έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι η κυβέρνηση θα κινηθεί εντός του ορίου της εντολής που πήρε στις 20 Σεπτεμβρίου από τον λαό και πως δεν θα κάνει δεκτές προτάσεις που κινούνται εκτός της συμφωνίας του καλοκαιριού.
Τέλος, δεσμεύτηκε ότι οι δεσμεύσεις του Πρωθυπουργού για μηδενικές περικοπές στις συντάξεις και για το αφορολόγητο θα τηρηθούν στο ακέραιο.
























































