Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι ΑΝΕΛ δεν έχουν ξεχάσει την υπόθεση Μουζάλα – Θέλουν παραίτηση

Οι ΑΝΕΛ δεν έχουν ξεχάσει την υπόθεση Μουζάλα – Θέλουν παραίτηση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι ΑΝΕΛ επιμένουν στο ζήτημα της παραίτησης του Γιάννη Μουζάλα, αλλά στηρίζουν την κυβέρνηση σύμφωνα με την εκπρόσωπο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου.

Σε συνέντευξή της στο Mega, η κ. Παπαδοπούλου ενώ τόνισε ότι το θέμα Μουζάλα δεν έχει λήξει για τους ΑΝΕΛ και θα λυθεί με την επιστροφή του υπουργού ‘Αμυνας Πάνου Καμμένου από το εξωτερικό, αποσαφηνίζοντας πάντως ότι «η διαφοροποίηση των ΑΝΕΛ δεν αφορά στο έργο του κ. Μουζάλα, αφορά στη χρήση του όρου «Μακεδονία» για τα Σκόπια από έναν υπουργό της ελληνικής κυβέρνησης».

Ερωτηθείσα αν η θετική συμφωνία στο συμβούλιο κορυφής θα κάνει τους ΑΝΕΛ «να βάλουν νερό στο κρασί τους» είπε ότι «κάποια λάθη στην πολιτική πληρώνονται. Και θα πρέπει κανείς να αναλαμβάνει το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί για τα λεγόμενά του. Οι ΑΝΕΛ. τηρήσαμε μια στάση ευθύνης ενόψει της συνόδου κορυφής και του ταξιδιού του προέδρου μας στις ΗΠΑ και με την επιστροφή τους θα λυθεί το θέμα».

Σε ότι αφορά την συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας για το προσφυγικό ζήτημα η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων εμφανίστηκε συγκρατημένα αισιόδοξη λέγοντας “Το θέμα είναι να εφαρμοστούν αυτά που συμφωνήθηκαν. Αυτό αναμένουμε να το δούμε».

Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά θέματα ανέφερε ότι «φαίνεται πως υπάρχει μια εμπλοκή όσον αφορά τα κόκκινα δάνεια, για το 1,7 δισ. και αναζητούνται τρόποι να καλυφθούν από άλλες οδούς. Τοποθετήθηκαν τα κυβερνητικά στελέχη στο συγκεκριμένο θέμα, μένει να δούμε το αποτέλεσμα».

Σε ο,τι αφορά το ενδεχόμενο μείωσης των συντάξεων, η κ. Παπαδοπούλου παρέπεμψε στα όσα έχουν πει ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση ότι «δεν θα υπάρξει μείωση κύριων συντάξεων».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Βόρεια Μακεδονία: Παύουν να ισχύουν τα διαβατήρια με σκέτο «Μακεδονία»

Τα Σκόπια απαγόρευσαν την είσοδο σε Ρώσο αρχιμανδρίτη που υπονόμευε τις σχέσεις της Αρχιεπισκοπής Αχρίδας με το Οικ. Πατριαρχείο

Παναγιώτης Μελάς: Πέθανε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ και των ΑΝΕΛ σε ηλικία 78 ετών

Γιάννης Μοίρας: Λίγη ντροπή επιτέλους κ. Ανδρουλάκη

Τσαπανίδου: Mήνυμα σε ΠΑΣΟΚ για τη συνεργασία του με τη ΝΔ και αυτοκριτική για τους ΑΝΕΛ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...