Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ν. Χουντής: Έρχεται η Μέρκελ αύριο για να δείξει σε όλους Σαμαρά και Βενιζέλο να της προσφέρουν γη και ύδωρ

Ν. Χουντής: Έρχεται η Μέρκελ αύριο για να δείξει σε όλους Σαμαρά και Βενιζέλο να της προσφέρουν γη και ύδωρ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στην επίσκεψη της Άνγκελα Μέρκελ στην Αθήνα αφιέρωσε μεγάλο μέρος της ομιλίας του στο Ηράκλειο της Κρήτης, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Χουντής.

Ο Νίκος Χουντής, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Αύριο η καγκελάριος Μέρκελ επισκέπτεται την Ελλάδα. Έρχεται για το γύρο του θριάμβου, λίγες εβδομάδες πριν τις εκλογές! Έρχεται να δείξει, κυρίως στους δικούς της ψηφοφόρους ότι το «πείραμα Ελλάδα» πέτυχε. Θέλει να επιδείξει στους υπηκόους της, τους ιθαγενείς ηγέτες Σαμαρά και Βενιζέλο να προσφέρουν γη και ύδωρ. Θέλει να δείξει στους υπόλοιπους Ευρωπαίους τη μοίρα που τους περιμένει αν δεν είναι υπάκουοι στις εντολές της Γερμανικής Ευρώπης.

Θέλει να δείξει, όπως και οι ντόπιοι συνεργάτες της, δηλαδή η ελληνική κυβέρνηση, ένα success story.

«Οι πανηγυρισμοί για την έξοδο στις αγορές δεν μπορούν να κρύψουν ότι με την κίνηση αυτή επιβαρύνεται το χρέος μας ακόμη περισσότερο, καθώς ο δανεισμός γίνεται με τα υψηλότερα επιτόκια στην Ευρώπη.

Η Ελλάδα με αυτό τον τρόπο δίνει επιχειρήματα σε αυτούς που αρνούνται την ανάγκη αναδιάρθρωσης του χρέους μας, προσφέροντας πλήρη υποταγή στις επιθυμίες της Γερμανίας και της κ. Μέρκελ. Αντίθετα, είναι δεδομένο ότι ο δρόμος των νέων μνημονίων και των νέων σκληρών μέτρων, κρυφών ή φανερών, θα συνεχιστεί».

«Είναι σαφές ότι πίσω από αυτή την απόφαση, κρύβονται σκοπιμότητες, αφού οι ίδιοι που με χρέος 120% του ΑΕΠ μας πετάξανε εκτός αγορών, τώρα με χρέος 175%, μας λένε ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο»

«Ντροπή του κ. Βενιζέλου που με υπερβολές και ψέματα, προσβάλλει τον ελληνικό λαό. Και να ήθελε κάποιος να τον πιστέψει, η σκληρή πραγματικότητα τον διαψεύδει»

Τον διαψεύδουν: Οι 2 εκατομμύρια άνεργοι, η μεγαλύτερη δηλαδή ανεργία στην ΕΕ και η πάνω από 60% ανεργία στους νέους, η μεγαλύτερη αύξηση φτώχειας στην Ευρώπη, οι μισθοί Βουλγαρίας, το γεγονός ότι έχουμε τη μεγαλύτερη ύφεση στην ιστορία της παγκόσμιας οικονομίας σε καιρό ειρήνης»

«Η κυρία Μέρκελ έρχεται για να επαναλάβει, εδώ, ενώπιον της «περήφανης» ελληνικής κυβέρνησης, αυτά που είπε πριν λίγους μήνες, τον προηγούμενο Δεκέμβριο στη Σύνοδο Κορυφής, ότι θυσιάστηκε η Ελλάδα για να σωθεί το Ευρώ και το χρηματοπιστωτικό τους σύστημα».

«Θυσιάσαμε: την αξιοπρέπειά μας, την εθνική μας κυριαρχία, το δικαίωμα να ορίζουμε τις ζωές μας, τα εργασιακά μας δικαιώματα, τις συντάξεις των γερόντων, τους μισθούς μας, τις οικονομίες μας»… «Κι όλα αυτά για να σώσουμε το ευρώ και τις τράπεζές τους!!»

«Ναι, έρχεται η κ. Μέρκελ και θα διευκολύνει τις προσπάθειες των κυβερνητικών ΜΜΕ που με τη βοήθεια κάποιων εισαγγελέων, προσπαθούν να «κουκουλώσουν» τη βρώμικη και επικίνδυνη για τη Δημοκρατία, υπόθεση Μπαλτάκου».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητσοτάκης: «Τρέμει» την προκαταρκτική και λέει όχι – Δικαιολογίες για τα Τέμπη

Φάμελλος: Προκαταρκτική για τον Καραμανλή που θα τον παραπέμψει στη Δικαιοσύνη

Αντιπαράθεση του Φαραντούρη με τον Πορτοσάλτε στον «αέρα» του ΣΚΑΪ

Φαραντούρης: «Η δικαιοσύνη θα αποδοθεί – Η δημοκρατία θα νικήσει»

Κασσελάκης για «μικρό» Καραμανλή: «Δεν έφταιγεν ο ίδιος, τόσος ήτανε» – Όλοι οι βουλευτές της ΝΔ συνυπεύθυνοι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...