ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Καρατζαφέρης, Εθνική Ενότητα Κόμμα,


















































Τι απάντησε η Κάγια Κάλας στον Γιάννη Μανιάτη για τις νεοοθωμανικές μπούρδες περί «Γαλάζιας Πατρίδας»
Αλλοδαποί αγοράζουν τη Μύκονο - Βίλες «χρυσάφι» και χρυσές δουλίτσες «ρίαλ εστέιτ»
Champions League: «Κόλλησε» στο 0-0 με τη Ναϊμέγκεν ο Ολυμπιακός
Η Χαμάς μεταφέρει πολλές από τις επιχειρήσεις της από το Κατάρ στην Τουρκία
Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει η οικογένεια του Έλληνα χειριστή που έχασε τη ζωή του στη σύγκρουση ελικοπτέρων στην Ψάθα 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Θα έβλεπα τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο σε ρόλο πρεσβευτή για την Ελλάδα», ανέφερε ο πρόεδρος της Εθνικής Ενότητας Γιώργος Καρατζαφέρης, μιλώντας το βράδυ της Δευτέρας στον τηλεοπτικό σταθμό Star.
Ο κ. Καρατζαφέρης σημείωσε ότι, εάν ήταν ο ίδιος πρωθυπουργός, ο τέως βασιλιάς θα μπορούσε να έχει τον ρόλο πρεσβευτή, εκτιμώντας ότι θα μπορούσε να επιτευχθεί καλύτερη επικοινωνία με χώρες που έχουν τη βασιλευομένη δημοκρατία ως πολίτευμα. Διευκρίνισε ωστόσο ότι δεν τίθεται θέμα αλλαγής του πολιτεύματος στην Ελλάδα.
Παράλληλα, ερωτηθείς σχετικά, χαρακτήρισε «υψηλότατη πρόκληση» ενδεχόμενη συνεργασία με τον γιό του τέως βασιλιά, Νικόλαο.
Αναφερόμενος στο νέο του κόμμα, εξήγησε ότι πρόκειται για ένα «καθαρά δεξιό κόμμα», βασική συνιστώσα του οποίου είναι ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός. Εξηγώντας τις θέσεις του κόμματος του, είπε ότι είναι ευρωσκεπτικιστής και συμπλήρωσε ότι «με το ευρώ η οικονομία της Ελλάδας δεν θα έχει άνοδο».
Ο κ. Καρατζαφέρης ανέφερε ότι η τρόικα «μας μαστιγώνει άγρια και το 90% των βουλευτών παραμένουν μνημονιακοί».
























































