ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για The Panama Papers - Όλες οι Αποκαλύψεις, Αντώνης Σαμαράς, Εφημερίδα Le Monde, Λίστα Λαγκάρντ,


















































Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη, ο σύζυγός της εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου
Μεγάλη Ελλάδα (Ιταλία): Στον Τάραντα εορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας
Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW
Συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν στο Ομάν υπό τη σκιά σχεδίων για τη «μετά-μουλάδων» εποχή
Προστατεύοντας την Ευρώπη - Αποκαλύπτοντας την αυξανόμενη απειλή της Μουσουλμανικής Αδελφότητας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο προσκήνιο σχετικά με τους συγγενείς του Αντώνη Σαμαρά στη λίστα Λαγκάρντ αλλά και στα Panama Papers.
Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Παγίδας πεθερός του αδελφού του πρώην πρωθυπουργού σχετίζεται με ελβετική εταιρεία η οποία βρίσκεται στα λεγόμενα Panama Papers και ελέγχεται για ξέπλυμα «μαύρου χρήματος», σύμφωνα με τη «Le Monde».
Η γαλλική εφημερίδα αναφέρει ότι πρόκειται για την εταιρεία με την επωνυμία AGEFOR SA, η οποία εμπλέκεται και στον χρηματισμό του δικτάτορα της Γουινέας.
Από την καρτέλα του κ.Παγίδα στη λίστα Λακάρντ, που δημοσίευσε το koutipandoras.gr στις οκτώ Απριλίου, προκύπτει ότι η εν λόγω εταιρεία είναι συνδικαιούχος στον επίμαχο λογαριασμό.
Ενδεικτικό της βαρύτητας της υπόθεσης είναι ότι η συγκεκριμένη off shore εταιρεία με την οποία συνδέεται ο κύριος Παγίδας αποτελεί αντικείμενο διεθνούς δημοσιογραφικής έρευνας με αναφορές στον ξένο Τύπο, όπως αναφέρει το koutipandoras.gr.
Τις αποκαλύψεις για τη σχέση της οικογένειας Σαμαρά με τη λίστα Λαγκάρντ επιβεβαίωσε ο κ. Γιάννης Παγίδας.
Ο κ. Παγίδας παραδέχθηκε ότι το όνομα του ιδίου, της κόρης του (συζύγου Αλέξανδρου Σαμαρά) και δύο ακόμα συγγενικών του προσώπων περιλαμβάνονται στη λίστα Λαγκάρντ.
























































