Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πόλεμος Μητσοτάκη – Τζίτζικωστα για τα “οφίτσια” της ΝΔ

Πόλεμος Μητσοτάκη – Τζίτζικωστα για τα “οφίτσια” της ΝΔ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πολεμικό κλίμα επικρατεί στις σχέσεις Κυρ. Μητσοτάκη και Απ. Τζιτζικώστα, ύστερα από όσα συνέβησαν στο πρόσφατο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας. Αιτία, η άρνηση του πρώτου να τηρήσει τις υποσχέσεις που είχε δώσει στον δεύτερο για τη στήριξη που του παρείχε στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών, όπως αναφέρει “το Παρόν”.

Όπως λένε από το περιβάλλον του κ. Τζιτζικώστα, ο κ. Μητσοτάκης είχε δεσμευτεί ότι αν εκλεγεί πρόεδρος θα του δώσει μία από τις θέσεις των αντιπροέδρων, όπως ακριβώς έκανε με τον Άδ. Γεωργιάδη. Μετά τις εσωκομματικές εκλογές όμως του συνέστησε να περιμένει ως το Συνέδριο, ούτως ώστε μέχρι τότε να έχει προετοιμάσει το κλίμα και να μην υπάρξουν αντιδράσεις.

Από τη Λ. Συγγρού διέρρεαν πληροφορίες για επικείμενη αναβάθμιση του κ. Τζιτζικώστα. Κάτι που δεν έγινε ποτέ, ενώ από το περιβάλλον του κ. Μητσοτάκη διευκρίνιζαν ότι δεν πρόκειται να αυξηθεί ο αριθμός των αντιπροέδρων. Κατόπιν αυτού, δικαίως ο κ. Τζιτζικώστας θεωρεί ότι εξαπατήθηκε και έχει κάθε λόγο να είναι εξοργισμένος με τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας. Πόσω μάλλον που στις εκλογές για την Πολιτική Επιτροπή το «σύστημα» Μητσοτάκη προσπάθησε να αποκλείσει στελέχη της επιρροής του περιφερειάρχη.

Το ίδιο εχθρικό είναι το κλίμα και στις σχέσεις του κ. Μητσοτάκη με τον πρώην γραμματέα Ανδρ. Παπαμιμίκο. Ο τελευταίος είναι πεπεισμένος ότι η κρίση στην ΟΝΝΕΔ μεθοδεύτηκε από στελέχη προσκείμενα στην ηγεσία, με απώτερο σκοπό να αποκλειστούν οι αντιπρόσωποι της οργάνωσης από το Συνέδριο, αφού, νωρίτερα, είχε αποτύχει η προσπάθειά τους να εκλέξουν τους «δικούς» τους ΟΝΝΕΔίτες. Παρότι, αρχικά, ο κ. Παπαμιμίκος είχε εκφράσει την πρόθεση να αποσυρθεί από την πολιτική και τη Νέα Δημοκρατία, αποφάσισε να παραμείνει και να περιμένει στη γωνία τον Κυρ. Μητσοτάκη για να πάρει τη ρεβάνς.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση MEGA: «Τραυματισμένη» πρωτιά για ΝΔ – Εδραίωση στη δεύτερη θέση για ΣΥΡΙΖΑ

Μητσοτάκης: Στις 13 Μαΐου η συνάντηση με τον Ερντογάν στην Άγκυρα

Η Κασιμάτη καταψήφισε την πρόταση της Ντόρας να ενταχθεί το Κόσοβο στο Συμβούλιο της Ευρώπης

ΣΥΡΙΖΑ: Με απειλές περί αστάθειας και χάους ξεκινά η ΝΔ την εκστρατεία φόβου

Δημοσκόπηση: Μειώνεται η ψαλίδα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ – Καταλληλότερος πρωθυπουργός ξανά ο Κανένας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...