ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ξέφυγε ο τουρκεμένος Κούρδος γενίτσαρος Φιντάν κι απείλησε με πόλεμο το Ισραήλ
Νετανιάχου: Η Βρετανία είναι η πρώτη ισλαμική δημοκρατία που διαθέτει πυρηνικά όπλα
Αλέξης Τσίπρας: Έτσι θα κυβερνήσω! 20 άξονες κοινωνικής δικαιοσύνης - Για τον λαό και την πατρίδα με πολιτική αρετή και
Η Χαλκιδική στις φλόγες και ένας «εκσυγχρονιστής» Σκέρτσος κάνει «στατιστική αλχημεία» - Απέχθεια της ΕΛ.Α.Σ. για τον σημιτικό πρώην ΠΑΣΟΚο
Η ΕΛ.Α.Σ. «τσάκισε» τις προχειρότητες του «εκσυγχρονιστή» Πιερρακάκη: Δεν θα επιτρέψουμε «την επικράτηση σκοπιμοτήτων και ασυδοσίας στο χώρο της ανώτατης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το Ποτάμι δεν θα ψηφίσει νέους φόρους τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης σχολιάζοντας ότι η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου πιστεύει πλέον ότι ο κ. Τσίπρας και οι συνέταιροί του οι ΑΝΕΛ συγκροτούν μια κυβέρνηση που κρατάει την χώρα σε βήμα σημειωτόν και σε πολλούς τομείς την πάει προς τα πίσω.
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Thessnews» μιλώντας για όρους Αριστερά – Δεξιά σημείωσε πως «από μόνοι τους δεν απαντούν στα προβλήματα. Ο κ. Τσίπρας είναι αριστερός κρατιστής και οι δεξιοί που σήμερα επαγγέλλονται το καινούριο είναι αυτοί που στα χρόνια της εξουσίας του εφάρμοσαν όλες τις παλαιοκομματικές πρακτικές».
Για τον Αυτόματο Μηχανισμό Δημοσιονομικής Προσαρμογής Προϋπολογισμού ο κ. Θεοδωράκης εκτίμησε ότι «κανένας αυτόματος “κόφτης” δεν είναι απαραίτητος γιατί τα οριζόντια μέτρα οι οριζόντιες περικοπές δεν είναι δίκαιες. Αντιθέτως είναι απαραίτητο να κόψουμε τις σπατάλες του κράτους. Εδώ και ένα χρόνο φωνάζουμε για τα ακίνητα του Δημοσίου που ρημάζουν ενώ ταυτόχρονα το Δημόσιο πληρώνει εκατομμύρια σε ενοίκια. Υπάρχουν νεκρές υπηρεσίες και οργανισμοί που θα πρέπει να κλείσουν».
Τέλος, απέκλεισε την ψήφιση νέων φόρων «γιατί είναι και αναποτελεσματικοί και άδικοι».
























































