ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάνης Βαρουφάκης, Γιώργος Χουλιαράκης, Δημήτρης Κρεμαστινός, Κλάους Ρέγκλινγκ, Υπουργείο Οικονομικών,


















































DW: Τι γνωρίζουν οι γερμανικές Αρχές για την 16χρονη Λόρα
«Εκρηκτική» δασκάλα της γιόγκα: Η 56χρονη μπαινόβγαινε σε ψυχιατρείο
Έλληνας Σμήναρχος κατάσκοπος της Κίνας - Τι ομολόγησε
Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας συνελήφθη για κατασκοπεία - Διακινούσε ΝΑΤΟϊκά σχέδια στην Κίνα
Υπόθεση Παναγόπουλου ΓΣΕΕ: Ερευνάται γνωστός δημοσιογράφος της ΕΡΤ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Επιστημονικά αδόκιμη» χαρακτήρισε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονμικών Γιώργος Χουλιαράκης την άποψη του επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM) Κλάους Ρέγκλινγκ ότι το κόστος της «διαπραγμάτευσης Βαρουφάκη» ξεπέρασε τα 100 δισ. ευρώ αν υπολογιστεί και η απώλεια στο ΑΕΠ.
«Υποπτεύομαι ότι η εκτίμηση Ρέγκλινγκ στηρίζεται στον δανεισμό», είπε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών απαντώντας στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Κρεμαστινό, και πρόσθεσε: «Από τα 86 δισ. του δανείου περίπου τα ¾, δηλαδή περίπου 50 δισ., είναι για ανακύκλωση χρέους. Δεν μπορώ να καταλάβω από πού προκύπτει αυτό που λέει, είναι επιστημονικά αδόκιμο».
























































