ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βύρων Πολύδωρας, Ησαΐας Κωνσταντινίδης,


















































Ιρακινές πολιτοφυλακές υποστηριζόμενες από το Ιράν πλήττουν το Κουρδιστάν: Νεκροί μαχητές Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ
Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
Η τελική προσφορά του Τραμπ στο Ιράν: Ο λεπτομερής οδικός χάρτης που εστάλη στην Τεχεράνη για την παύση των βομβαρδισμών
Fuel pass και επιδότηση diesel στην αντλία: Πώς, πότε και για ποιους ενεργοποιούνται τα νέα μέτρα
Ο Νίκος Δένδιας παρέθεσε γεύμα για την ολοκλήρωση του Ραμαζανιού στους Άραβες διπλωμάτες κι άλλους μουσουλμάνους φίλους της Ελλάδας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σύμφωνα με τα όσα γράφονται σε ανάρτηση του ιστολογίου ellinikiafipnisis.blogspot.gr, πέντε άγνωστοι επιτέθηκαν στον συνεργάτη της εφημερίδας «Ελεύθερη Ώρα» και υποψήφιο ευρωβουλευτή με το κόμμα του Βύρωνα Πολύδωρα, δημοσιογράφο Ησαΐα Κωνσταντινίδη, τον ξυλοκόπησαν και με ρόπαλο τον χτύπησαν στον αριστερό κρόταφο!
Ο Ησαΐας Κωνσταντινίδης, όπως ανέφερε στην εκπομπή του Στέφανου Χίου «Μακελειό», δέχθηκε την επίθεση την ώρα που κατευθυνόταν στα γραφεία της εφημερίδας, χθες το μεσημέρι.
Άγνωστος άνδρας, τον πλησίασε από πίσω, λίγο πριν την πλατεία Εξαρχείων και του είπε: «Ο Ησαΐας Κωνσταντινίδης δεν είσαι; Θέλω να σου μιλήσω». Και συνέχισε… «Γιατί χτυπάς ρε τον Σαμαρά;».
Αφού ανταπάντησε ο δημοσιογράφος και λογόφεραν, ο άγνωστος άνδρας τον αιφνιδίασε χτυπώντας τον με γροθιά στο πρόσωπο, ενώ την ίδια στιγμή εμφανίστηκαν άλλα τέσσερα άτομα, ένα από τα οποία κρατούσε ρόπαλο. Αμέσως άρχισαν να ξυλοκοπούν ανελέητα τον Ησαΐα Κωνσταντινίδη, με αποτέλεσμα το τραύμα που βλέπετε στις φωτογραφίες.
























































