ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εξεταστική Επιτροπή, Κυριάκος Μητσοτάκης, Μνημόνιο, Νέα Δημοκρατία, Τράπεζες, Χάρης Θεοχάρης,


















































Η Τουρκία απειλεί να βυθίσει το γαλλικό ερευνητικό σκάφος Abeille Marengo για το καλώδιο
Τελευταία προειδοποίηση - Τελεσίγραφο της ΕΛ.Α.Σ. του Αλ. Τσίπρα σε Μητσοτάκη και στο «σκυλάκι» του: «Μιλήστε με ονόματα όχι με
Σάκης Αρναούτογλου: Έρχονται έντονες καταιγίδες - Που και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Ο Ελ-Σαγιέντ αποφεύγει να δηλώσει αν θα υποστηρίξει τον Σούμερ για την ηγεσία της πλειοψηφίας στη Γερουσία
Eurostat: Στο 5,6% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα - Τρίτη υψηλότερη θέση στην Ευρωζώνη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Υπέρ της πρότασης της ΝΔ για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής που θα διερευνήσει τα αίτια που οδήγησαν σε τρίτο μνημόνιο, όπως αναμενόταν, τάχθηκε ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης.
«Έχοντας υπόψη τις προσωπικές ευθύνες του πρωθυπουργού και συνολικά της κυβέρνησης του για την απώλεια των 10 δισ. της πιστοληπτικής ικανότητας των τραπεζών, για τα αποτελέσματα της διαπραγμάτευσης τους που οδήγησαν στην επιβολή capital controls, που φορτώθηκε η χώρα με 86 δισ. ευρώ, στο κόψιμο του ΕΚΑΣ, στην συνέχιση του ΕΝΦΙΑ, στον κόφτη που έχει ήδη ενεργοποιηθεί, λέω ναι στην πρόταση γιατί έχει δικαίωμα ο ελληνικός λαός που εν αγνοία του έγιναν όλα αυτά, να μάθει την αλήθεια», υποστήριξε μεταξύ άλλων ο κ. Θεοχάρης.
























































