ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΟΗΕ: Οι Ισραηλινοί αποχώρησαν από την αίθουσα της Γ.Σ. στην ομιλία του Ερντογάν (βίντεο)
Δημοσκόπηση RealPolls: Mονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - Πάνω από 7 στους 10 δεν βλέπουν αυτοδυναμία
Κίνα: Πιθανή ανακάλυψη του μεγαλύτερου κοιτάσματος χρυσού στον κόσμο
Αμοιβαία αμυντική συνδρομή Ελλάς, Κύπρου, Αιγύπτου - Ο Νίκος Δένδιας «μπλόκαρε» τη «φούσκα»-συμφωνία της Μέκκας από την Ανατ. Μεσόγειο
Ιερουσαλήμ: Αινιγματικό υπόγειο σύστημα σηράγγων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αντεπίθεση σε όσους τον επέκριναν για τη θέση του να γίνει δημοψήφισμα ως προς το ζήτημα του τζαμιού εξαπέλυσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Άρης Σπηλιωτόπουλος, κατηγορώντας τους ότι χάλκεψαν τις απόψεις του.
«Δεν χωράει τζαμί στο ιστορικό κέντρο» δήλωσε στο Mega, επαναλαμβάνοντας ότι το δημοψήφισμα το οποίο έχει προτείνει θα αφορά το μέρος στο οποίο θα γίνει ο χώρος λατρείας των μουσουλμάνων. «Ναι στο τζαμί, όχι εκεί που θέλει ο κ. Καμίνης να γίνει», πρόσθεσε.
Ο κ. Σπηλιωτόπουλος ανέφερε ακόμη ότι το τζαμί καλό είναι να κατασκευαστεί στα όρια του δήμου Αθηναίων και πως η πρόταση για την ακριβή τοποθεσία θα γίνει κατόπιν διαβούλευσης.
«Στα ατομικά δικαιώματα είμαι πολύ πιο προοδευτικός από όλους αυτούς που βγάζουν ανακοινώσεις», πρόσθεσε ο υποψήφιος δήμαρχος και τόνισε ότι στο παρελθόν απέδειξε ότι ήταν υπέρμαχος της θρησκευτικής ελευθερίας με τη θέση που είχε πάρει όσον αφορά την αναγραφή του θρησκεύματος στις ταυτότητες.
«Λάσπη από κανένα χαλκείο δεν κολλάει πάνω μου», είπε χαρακτηριστικά.
























































