Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Πράσινα” πυρά κατά Παπανδρέου

“Πράσινα” πυρά κατά Παπανδρέου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στους κόλπους του ΠΑΣΟΚ η χθεσινή κοινή εμφάνιση του πρώην προέδρου του κόμματος Γιώργου Παπανδρέου με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη, κατά την παρουσίαση του βιβλίου της Μαριλένας Κοππά.

Ο Γιώργος Παπανδρέου «μας έχει προδώσει όλους» δήλωσε στον Αντ1 ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κασσής, προσθέτοντας πως «Δύο χρόνια βουλευτής, δε βρέθηκε ούτε μια φορά στην κοινοβουλευτική μας ομάδα».

Στο θέμα παρενέβη, με ανακοίνωσή του και ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Απόστολος Κακλαμάνης, ο οποίος αναφέρει πως εκτιμάει τη «μεγαθυμία» του κ. Παπανδρέου επί του προσωπικού, «δεν συμφωνώ, όμως, ούτε νομίζω ότι εκτείνεται και επί του “πολιτικού” είτε για την πρώην ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Μαριλένα Κοππά είτε για τον συμπαθή κατά τα ανθρώπινα κ. Φώτη Κουβέλη».

Σε δηλώσεις του στον Alpha, ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, είπε πως οι υποψήφιοι της Ελιάς, «θα περίμεναν ο κ. Παπανδρέου να είναι σε μια συγκέντρωση του σχήματος». Ιδιαίτερα «αιχμηρή» ήταν και η τοποθέτησή του πως η κ. Κοππά καλά έκανε και κάλεσε τον πρώην πρωθυπουργό στην παρουσίαση του βιβλίου της. «Αν με διόριζε και εμένα κάποιος ευρωβουλευτή, θα τον καλούσα κι εγώ», είπε χαρακτηριστικά.

Κριτική στον Γιώργο Παπανδρέου άσκησε και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Ντόλιος, αναφέροντας πως η απόφασή του να παραστεί στην παρουσίαση του βιβλίου της Μαριλένας Κοππά «δεν ήταν εύστοχη πολιτική κίνηση αυτήν την περίοδο», ενώ «ήταν κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα δημιουργούσε παρατράγουδα». Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ για τα περί περήφανου ΠΑΣΟΚ που είπε χθες ο κ. Παπανδρέου, ο βουλευτής τόνισε: «Εγώ είμαι στο σημερινό ΠΑΣΟΚ. Νιώθω ότι είμαι στο περήφανο ΠΑΣΟΚ». Πάντως, ξεκαθάρισε ότι δεν συμφωνεί με τις φωνές εντός του Κινήματος που ζητούν να ληφθούν μέτρα έναντι του πρώην πρωθυπουργού.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται οι απαντήσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου για το θέμα, στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει σήμερα στους περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς Kontra, Action24 και Extra 3.

Η συνέντευξη θα μαγνητοσκοπηθεί το μεσημέρι και θα μεταδοθεί απόψε στις 21:00.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΠΑΣΟΚ: Ολοκληρώθηκε το ευρωψηφοδέλτιο με… άρωμα «Σασμού»

Δημοσκόπηση MEGA: «Τραυματισμένη» πρωτιά για ΝΔ – Εδραίωση στη δεύτερη θέση για ΣΥΡΙΖΑ

Νίκος Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης «τροχονόμος της ακρίβειας»

Δημοσκόπηση: Μειώνεται η ψαλίδα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ – Καταλληλότερος πρωθυπουργός ξανά ο Κανένας

Κασσελάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να είναι πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές – Όχι σε συνεργασία με ΠΑΣΟΚ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...