ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιρανικό τελεσίγραφο στον Τραμπ: «Αν μας χτυπήσετε, τινάζουμε στον αέρα την ενέργεια του Κόλπου»
Έντονη αντιπαράθεση Τραμπ-Χέγκσεθ για τις ελλείψεις πυραύλων που περιορίζουν τα πλήγματα στο Ιράν
Έρχεται θερμή εισβολή: Ποιες πόλεις θα «χτυπήσουν» 40αρια
ΕΛ.Α.Σ.: Ο Μητσοτάκης ζητά και τρίτη τετραετία για ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ τίποτα! - Τα ψέματά του για τη βιομηχανία
Στην τελική ευθεία ο υπερ-πύργος Trump στο Ντουμπάι: Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο του 1 δισ. δολαρίων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Σήμερα παραδίδεται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών η μετάφραση των γερμανικών του βουλεύματος για την υπόθεση Siemens, σύνολο 4.188 σελίδων, στο χρονοδιάγραμμα που είχαμε προβλέψει» δήλωσε στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Αμανατίδης, προσερχόμενος στο Οικουμενικό Πατριαρχείο στο Φανάρι.
Ο υφυπουργός ήλθε χτες στην Κωνσταντινούπολη για τη σημερινή λειτουργία της γιορτής της ύψωσης του Τιμίου Σταυρού στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου, στο Φανάρι.
Ο κ. Αμανατίδης επισήμανε στο Πρακτορείο ότι «τις επόμενες ημέρες θα παραδοθεί και η μετάφραση των γαλλικών. Όπως είχαμε υποσχεθεί, προχωρούμε, και με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ η υπόθεση Siemens θα εκδικαστεί».
«Είναι για μένα μεγάλη χαρά που βρίσκομαι στη μεγάλη γιορτή της υψώσεως του Σταυρού στο Πατριαρχείο» είπε επίσης ο κ. Αμανατίδης, ο οποίος θα έχει συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, ενώ θα επισκεφθεί και τη Θεολογική Σχολή στη Χάλκη και θα αναχωρήσει αύριο για την Αθήνα.
























































