ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Σαμαράς ανακοινώνει κόμμα και «τελειώνει» τον Μητσοτάκη - Ποιοι ήδη βρίσκονται στο πλευρό του
Το Ισραήλ έτοιμο να προκαλέσει χάος στην Τουρκία
ΣΟΚ στο Ισραήλ! Ο Νετανιάχου είχε προειδοποιηθεί από τον Πρόεδρο τον Εμιράτων πριν τη σφαγή της 7/10/23 ότι η Χαμάς
Νίκος Δένδιας: Θα καταστήσουμε τις ιταλικές φρεγάτες FREMM πανίσχυρες - «Μαζί με τις FDI, μαζί με τις ΜΕΚΟ θα είναι
Η Τουρκία αυξάνει τις αμυντικές δαπάνες κατά 229%, στοχεύοντας στην ανάπτυξη δικών της τεχνολογιών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σάλο έχει προκαλέσει στους κόλπους του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη η επίσκεψη των στελεχών της Χρυσής Αυγής στα γραφεία της πρώην Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας.
Mε ανακοίνωση του το Υπουργείο ενημέρωσε ότι από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. κινήθηκε διαδικασία διοικητικής διερεύνησης της πρόσφατης επίσκεψης στελεχών της Χρυσής Αυγής σε υπηρεσία της πρώην Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας η οποία αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα.
Σύμφωνα με το eviazoom που αποκάλυψε το θέμα, η τοπική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, επισκέφθηκε μαζί με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Απόστολο Γκλέτσο, την Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας και το κλίμα ήταν ιδιαίτερα θερμό, την ώρα που βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες για την σχέση αστυνομικών και Χρυσής Αυγής.
Στις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν βλέπουμε τον Διοικητή της Τροχαίας Χαλκίδας, Κώστα Αργύρη ο οποίος καλωσόρισε και συνομίλησε για αρκετή ώρα με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Απόστολο Γκλέτσο, αλλά και με το υπόλοιπο κλιμάκιο της ΧΑ ( ανάμεσα τους και η γυναίκα του Βουλευτή Νίκου Μίχου).
























































