Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μήνυση κατά Κασσή και Δριβελέγκα καταθέτει η Κωνσταντοπούλου

Μήνυση κατά Κασσή και Δριβελέγκα καταθέτει η Κωνσταντοπούλου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Συνέχεια στο λεκτικό επεισόδιο που είχε στη Βουλή με τους Μιχάλη Κασσή και Γιάννη Δριβελέγκα δίνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου, καταθέτοντας μήνυση και αγωγή εναντίον των δύο βουλευτών του ΠΑΣΟΚ.

«Προσφεύγω στη Δικαιοσύνη, η οποία είναι αρμόδια για όσα διέπραξαν οι κκ. Κασσής και Δριβελέγκας, σε επίπεδο αστικό και ποινικό. Σε πλήρη και αγαστή συνεργασία, ο πρώτος ως Εισηγητής του ΠΑΣΟΚ στο Νομοσχέδιο για τις λαϊκές αγορές και ο δεύτερος ως 5ος Προεδρεύων Αντιπρόεδρος της Βουλής, επιχείρησαν μία κανιβαλική και άκρως συκοφαντική και υβριστική επίθεση εναντίον μου» σημειώνει σε δήλωσή της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως υποστηρίζει η κυρία Κωνσταντοπούλου, «ο Μιχάλης Κασσής, βουλευτής και εισηγητής του ΠΑΣΟΚ, τοποθετούμενος σαν να μην έχει ασκήσει ποτέ το κόμμα του εξουσία, επιτέθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ για τα κακώς κείμενα στον τομέα της κτηνοτροφίας.

Στις ευπρεπείς διαμαρτυρίες του Εισηγητή μας Δημήτρη Κοδέλα, ο οποίος τον ρώτησε: «Εμείς το κάναμε αυτό; Ποιος ευθύνεται; Ποιος φταίει;», ο Μ. Κασσής απάντησε με δυσανάλογη και απρόκλητη επιθετικότητα: «Συνάδελφε, μην μιλάς! Να ακούς! Να μάθετε να ακούτε!».

«Διαμαρτυρόμενη για την ανοίκεια επίθεσή του προς τον Εισηγητή μας, αλλά και για την σε δεύτερο πληθυντικό υπόδειξη που απηύθυνε κοιτώντας στα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ «Να μάθετε να ακούτε!» τον ρώτησα: «Σε ποιον απευθύνεστε;», για να εισπράξω την στοχευμένη επίθεσή του εναντίον μου με την εν γνώσει του διατύπωση ενός άκρως συκοφαντικού ισχυρισμού, που είχε ευθύ στόχο να πλήξει την προσωπικότητά και την ακεραιότητά μου και μάλιστα τον πυρήνα αυτών που πρεσβεύω και υπηρετώ ως υπεύθυνη για θέματα Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

«Εσείς πηγαίνετε να εισπράξετε κανένα βοήθημα!» ήταν η αποστροφή του κ. Κασσή.

Η κυρία Κωνσταντοπούλου ισχυρίζεται ότι στην προσβολή συμμετείχε ευθέως και ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Δριβελέγκας ο οποίος της είπε:

«Έχω κάνει με τον πατέρα σας, δεν τιμάτε το επίθετό σας».

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι αυτοί που της συμπαραστάθηκαν και διαμαρτυρήθηκαν ήταν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Θεανώ Φωτίου και Παναγιώτης Λαφαζάνης, αλλά και η βουλευτής των ΑΝΕΛ Ραχήλ Μακρή.

«Αυτή είναι η πολλοστή προσωπική συκοφαντική και υβριστική επίθεση που δέχομαι από βουλευτές, Υπουργούς και Προεδρεύοντες της Κυβέρνησης, που προέρχονται από τα συνυπεύθυνα για την καταστροφή της χώρας Κόμματα της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ, που σήμερα συμπράττουν σε Κυβερνητική Κοινοπραξία, αλλά και καθεστωτικά ΜΜΕ, που χρηματοδοτούνται αδρά από τράπεζες, εργολάβους του δημοσίου και καναλάρχες για να συντηρούν το αφύσικο και στερούμενο κοινωνικής νομιμοποίησης κατεστημένο του Μνημονίο.

Αυτές οι επιθέσεις προφανή στόχο έχουν να πάψω να αντιστέκομαι στη μνημονιακή πολιτική, να πάψω να μάχομαι κατά της καθεστωτικής διαπλοκής, να πάψω να διεκδικώ λογοδοσία για τους ασκούντες εξουσία και για τους συνεργούντες και συναλλασσόμενους με αυτούς» καταλήγει η κ. Κωνσταντοπούλου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Κωνσταντοπούλου διέγραψε τον «εκλεκτό» της Χουρδάκη, αλλά αυτός δεν παραδίδει την έδρα

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Όταν με βλέπει ο Μπέος φεύγει… τρέχοντας

Κωνσταντοπούλου: 10 λόγοι για τους οποίους δεν θα δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

Βουλή: Στο παλιό γραφείο της Γεννηματά ο Τσίπρας, στο γραφείο του Σημίτη η Κωνσταντοπούλου

Η Κωνσταντοπούλου ζητά έδρα Επικρατείας που «περισσεύει» από τους Σπαρτιάτες

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...