Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αφού “βάρεσαν” τον Κοτζιά τώρα… “προσκυνάνε τη χάρη του” – Κωλοτούμπα “Πολίτη”

Αφού “βάρεσαν” τον Κοτζιά τώρα… “προσκυνάνε τη χάρη του” – Κωλοτούμπα “Πολίτη”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την Τρίτη η κυπριακή εφημερίδα “ΠΟΛΙΤΗΣ” έκανε μια θεαματική κωλοτούμπα δικαιώνοντας πλήρως τον Νίκο Κοτζιά, μετά από μέρες ανοίκειων επιθέσεων εις βάρος του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών.

Όπως διαβάζουμε Στο Κόκκινο, αφού λοιπόν για μέρες τον κατηγόρησαν ούτε λίγο ούτε πολύ πως τορπίλισε τις συνομιλίες για το Κυπριακό λόγω των θέσεών του, που είναι και θέσεις Αθήνας και Λευκωσίας, για κατάργηση εγγυήσεων και αποχώρηση κατοχικών στρατευμάτων με χρονοδιάγραμμα, την Τρίτη η ίδια εφημερίδα έγραψε σε πρωτοσέλιδο άρθρο της το εξής:

“Επισημαίνουμε επίσης το αυτονόητο: Ότι δεν υπάρχει καμία διαφωνία μαζί του επί της στρατηγικής, που δεν είναι άλλη από την επανένωση της Κύπρου και την αποχώρηση όλων των ξένων στρατευμάτων από το έδαφος της…. Συγκεφαλαιώνοντας στην Κύπρο, για όσους το ξεχνούν, κατέχεται το 37% του εδάφους από 40.000 Τούρκους στρατιώτες. Η λύση ομοσπονδίας είναι η μόνη προοπτική που επιτρέπει την οριστική αποχώρηση τους.

Όποιος θέτει προσκόμματα- και εδώ δεν αναφερόμαστε στον κ. Κοτζιά ο οποίος έχει καθαρές θέσεις, αλλά σε όσους τον χρησιμοποίησαν στην Ελλάδα και την Κύπρο- το μόνον που μπορούν να πετύχουν είναι την οριστική διχοτόμηση».

Και ως φύλλο συκής για να καλυφθεί η μεγαλοπρεπής κωλοτούμπα της εφημερίδας από την αρθρογραφία της την προηγούμενη εβδομάδα, η εφημερίδα γράφει και το εξής:

“Οι άγαρμποι χειρισμοί του Έλληνα υπουργού έδωσαν την αφορμή που αναζητούσε η τουρκική πλευρά για να απεγκλωβιστεί από τη δέσμευση που ανέλαβε να συζητήσει και να συμφωνήσει πρώτα το εδαφικό και μετά την ασφάλεια και τις εγγυήσεις”.

Τελικά, συμφωνούμε με τον Κοτζιά σε όλα, αλλά είναι άγαρμπος, μάς λέει η εφημερίδα.

Η “αγαρμποσύνη” ήταν το θέμα.

Και λόγω της δήθεν “αγαρμποσύνης”, η εφημερίδα βάλθηκε την προηγούμενη εβδομάδα να προκαλέσει ρήγμα στο αρραγές μέτωπο Αθήνας – Κύπρου, δίνοντας συγχωροχάρτια στη στάση Erdogan και Τουρκίας.

Μόνο και μόνο για να αρχίσουν τις κωλοτούμπες τώρα. Καταλαβαίνουν πόσο άγαρμπα εκτίθενται;, αναρωτιέται ρητορικά το “Στο Κόκκινο” και μας βρίσκει σύμφωνους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Χριστοδουλίδης: Είμαστε στα όρια μας, όσον αφορά τις προσφυγικές ροές

Γιάννης Χρυσουλάκης: Έλληνες και Ινδοί συγκροτούν δύο έθνη που συναντιούνται, με αδιάλειπτες και γόνιμες επαφές και ανταλλαγές, στα βάθη της Ιστορίας

Θεόδωρος Γκότσης: Η Κύπρος «δεν αναγνωρίζει την μονομερώς ανακηρυχθείσα ανεξαρτησία» του Κοσόβου

Μητσοτάκης: Στις 13 Μαΐου η συνάντηση με τον Ερντογάν στην Άγκυρα

Το κατοχικό ψευδοκράτος των αποσχιστών στην Κύπρο πανηγυρίζει με τα «κατορθώματα» της Ντόρας Μπακογιάννη και της ΝΔ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...