ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Γιώργος Λιάνης,


















































Πολιτικός σεισμός στην Τεχεράνη: Βουλευτής διάβασε στον «αέρα» άκρως απόρρητες επιστολές του Χαμενεΐ και τον «έκοψαν» άμεσα
Λίβανος: Χάσμα μεταξύ της ηγεσίας του Ισραήλ και των στρατιωτών στο μέτωπο για τους περιορισμούς εμπλοκής
Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»
Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ
Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» μίλησε ο Γιώργος Λιάνης, ο οποίος εξομολογήθηκε πως είναι αναγκασμένος, στα 74 του χρόνια, να κάνει τρεις δουλειές για να μπορέσει να επιβιώσει.
«Άμα βγω εγώ να πω τώρα στα 74 μου ότι είμαι αναγκασμένος να κάνω τρεις δουλειές και δεν τα βγάζω πέρα, θα πουν “α, ο Λιάνης παραπονιέται ότι κάνει 3 δουλειές και οι νέοι είναι άνεργοι”, το ξέρω ότι θα το πουν αυτό.
»Η αλήθεια, όμως, είναι αυτή, ότι εγώ χρειάζεται στα 74 μου να κάνω τρεις δουλειές, ραδιόφωνο, εφημερίδα και κάνω και κάτι πορτραίτα στην τηλεόραση, για να τα βγάλω πέρα», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάνης.
Να υπενθυμίσουμε εδώ ότι ο Γιώργος Λιάνης εκτός από δημοσιογράφος υπήρξε βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου για πολλές θητείες.
Εξελέγη Βουλευτής Φλώρινας με το ΠΑΣΟΚ για πρώτη φορά τον Ιούνιο του 1989 και επανεξελέγη τον Νοέμβρη του 1989, το 1990, 1993, 1996, 2000, 2004, 2007 και 2009.
Διετέλεσε Υφυπουργός Αθλητισμού στο Υπουργείο Πολιτισμού στα διαστήματα 1993-1996 και 2002-2004.
Στις 14 Ιουνίου 2011 αποχώρησε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, αρνούμενος να ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα εξυγίανσης της ελληνικής οικονομίας.
























































