ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για SPD Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα Γερμανίας, Γερμανία, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, Πρωτογενές Πλεόνασμα,


















































Τι απάντησε η Κάγια Κάλας στον Γιάννη Μανιάτη για τις νεοοθωμανικές μπούρδες περί «Γαλάζιας Πατρίδας»
Αλλοδαποί αγοράζουν τη Μύκονο - Βίλες «χρυσάφι» και χρυσές δουλίτσες «ρίαλ εστέιτ»
Champions League: «Κόλλησε» στο 0-0 με τη Ναϊμέγκεν ο Ολυμπιακός
Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει η οικογένεια του Έλληνα χειριστή που έχασε τη ζωή του στη σύγκρουση ελικοπτέρων στην Ψάθα
Η Χαμάς μεταφέρει πολλές από τις επιχειρήσεις της από το Κατάρ στην Τουρκία 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
“Το πλεόνασμα που ζητείται από την Ελλάδα, είναι υπερβολικό τόσο σε βραχυπρόθεσμο όσο και σε μακροπρόθεσμο επίπεδο”, τόνισε ο Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, κατά τη διάρκεια κλειστού Working Breakfast, που πραγματοποίησε το ελληνικό Think Tank, “Δίκτυο για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη”, το πρωί της Πέμπτης.
Ο Γερμανός αντικαγκελάριος και υπουργός Εξωτερικών, ανέφερε ωστόσο ότι η Ελλάδα, πρέπει να βρει το δικό της αναπτυξιακό αφήγημα και να μην αναζητά λύσεις στα προβλήματά της, μέσω εξελίξεων σε τρίτες χώρες.
“Η γερμανική οικονομία με τα υψηλά πλεονάσματα, ειναι δεδομένη και κανεις δεν μπορεί να πει στους Γερμανους βιομήχανους να σταματήσουν να παράγουν”, είπε χαρακτηριστικά ο Ζ. Γκάμπριελ.
Αναφερομενος στη δήλωση του Γερουν Ντάισελμπλουμ, δήλωσε έκπληκτος και εξαιρετικά αρνητικός σε σχέση με όσα ειπε ο προεδρος του Eurogroup για τη συμπεριφορά των λαών του Νότου.
























































