ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα
Νίκος Δένδιας από το «The India-EU Forum»: «Το θέμα της Γροιλανδίας έχει ξεπεραστεί» - Η σχέση της Ελλάδας με την
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τις διμερείς σχέσεις και τις δυνατότητες περαιτέρω προώθησης της συνεργασίας, μεταξύ Ελλάδας και Κούβας, συζήτησαν ο Νίκος Κοτζιάς και ο Κουβανός ομόλογός του Μπρούνο Εντουάρντο Ροντρίγκες Παρίλια.
Κλειδιά στις συζητήσεις των δύο ανδρών ήταν οι τομείς του πολιτισμού και της εκπαίδευσης ενώ μίλησαν ακόμα και για τα ζητήματα διμερούς και διεθνούς ενδιαφέροντος.
Οι υπουργοί των δύο χωρών δεν παρέλειψαν να αναφερθούν και στα περιφερειακά θέματα, με έμφαση στις εξελίξεις στα Βαλκάνια, τη Συρία και την ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Μεσογείου.
Παράλληλα, έγινε και μια επισκόπηση της επικρατούσας κατάστασης εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αντηλλάγησαν απόψεις για την πορεία της ειρηνευτικής διαδικασίας στη Μέση Ανατολή και για τις τρέχουσες εξελίξεις στη Λατινική Αμερική.
























































