ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ραχήλ Μακρή,


















































Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Νέα Στρατηγική Πολέμου του Ισραήλ: Προληπτική Άμυνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επίθεση με κλωτσιές και ύβρεις δέχτηκε η Ραχήλ Μακρή, όπως τουλάχιστον καταγγέλλει η ίδια.
Διαβάστε τι καταγγέλλει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook:
“Αυτά είναι τα αποτελέσματα της χθεσινοβραδινής επίθεσης που δέχτηκα ενώ βρισκόμουν μέσα στο αυτοκίνητο μου. Με κλωτσιές και ύβρεις προσπάθησαν να με εκφοβίσουν.
Δεν είναι τυχαίο ότι η επίθεση από άγνωστο σε εμένα άτομο πραγματοποιήθηκε λίγες ώρες μετά την δυναμική παρέμβαση του Μετώπου Νίκης στο περιφερειακό συμβούλιο όπου αποκάλυψαν με έγγραφα την απάτη σε βάρος των πολιτών της περιφέρειας Αττικής σχετικά με τα διόδια.
Δεν είναι τυχαίο ότι οι ύβρεις που χρησιμοποιήθηκαν είχαν το ίδιο περιεχόμενο με αυτές από την εκπομπή γνωστών υπαλλήλων του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 που έχει εξαπολύσει μέσω υπαλλήλων της επίθεση σε βάρος μου και του πολιτικού φορέα του οποίου είμαι επικεφαλής.
Ευχαριστώ τους δυο αστυνομικούς που προσπάθησαν λίγα λεπτά μετά να συλλάβουν τον δράστη και την άμεση παρέμβαση τους όταν ζητήθηκε η βοήθεια τους.
Ενημερώνω το καθεστώς των κλεφτών και απατεώνων της χώρας ότι τέτοιες ενέργειες δεν με πτοούν και δεν πρόκειται να σταματήσω να αποκαλύπτω την Βρωμιά του συστήματος που έστησαν σε βάρος της πατρίδος και του λαού μας”.
























































