ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Fuel Pass για καύσιμα: Τα κριτήρια, η διαδικασία και τα ποσά - Πώς δίνεται η ψηφιακή κάρτα
Οι Ιταλοί «μαύρισαν» τη Μελόνι: Καταψήφισαν σε δημοψήφισμα την μεταρρύθμιση στη Δικαιοσύνη
WSJ: Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «ένα βήμα πριν» τη σύρραξη με το Ιράν
Θάνατος στην Τεχεράνη: Κορυφαίος Ιρανός επιστήμονας πυραυλικών συστημάτων εξοντώθηκε σε επιδρομή στην κατοικία του
Τραμπ: Το καθεστώς στο Ιράν έχει ήδη αλλάξει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην Αθήνα θα βρεθεί στις 6-9 Μαΐου η πρώην πρόεδρος της Αργεντινής (2007-2015), Κριστίνα Φερνάντες ντε Κίρχνερ, ύστερα από πρόσκληση του ΣΥΡΙΖΑ.
Στο πλαίσιο της επίσκεψής της, η κ. Κίρχνερ θα έχει συναντήσεις με θεσμικούς και πολιτικούς εκπροσώπους της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ θα επισκεφθεί και τον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης.
Τη Δεύτερα 8 Μαϊου, στις 7.00 μμ, η κ. Κίρχνερ θα είναι η ομιλήτρια σε εκδήλωση με θέμα «Κρίση της δημοκρατίας και αγώνες για κοινωνική δικαιοσύνη: Η εμπειρία της Λατινικής Αμερικής».
Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο Μέγαρο Μουσικής (αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης), στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Megaron Plus».
























































