ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Γιώργος Κουμουτσάκος, Εφημερίδα Δημοκρατία, Νέα Δημοκρατία, Σκόπια, Φαήλος Κρανιδιώτης,


















































Σε τροχιά μετώπου Βερολίνο και Μόσχα: Πρωτοφανείς πολεμικές ιαχές και βαριές κατηγορίες για «ναζιστικά ένστικτα»
Βαθύ ρήγμα στον Λευκό Οίκο: Προς «καρατόμηση» Χέγκσεθ και Ράτκλιφ λόγω της συμφωνίας με το Ιράν
Παρέμβαση Φαραντούρη για IMEC στη σκιά συμφωνίας Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας: «Η Ελλάδα χάνει το τρένο;»
Διαρροή-σοκ για συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν: Πληροφορίες για σαρωτικές υποχωρήσεις της Ουάσιγκτον μεταδίδουν τα αραβικά Μέσα
Η ΕΛ.Α.Σ. διέλυσε τον Πιερρακάκη: «Από την ΚΕ του ΠΑΣΟΚ στη "χρυσή παρέα" του κυρίου Μητσοτάκη» τώρα παριστάνει και τον...
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οργή επικρατεί στον κόσμο της κανονικής δεξιάς για τον Γιώργο Κουμουτσάκο.
Οι συνεχείς αστοχίες του σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, η “φιλελέ” ατζέντα του στα θέματα εξωτερικής πολιτικής, όπως και οι αμφιλεγόμενες θέσεις του στα εθνικά θέματα, όπως στο Σκοπιανό, όχι μόνο δεν εκφράζουν τους παραδοσιακούς δεξιούς ψηφοφόρους, που θεωρούν ότι ανήκουν στον ευρύτερο πατριωτικό χώρο, αλλά και αναρωτιούνται τι συμβαίνει στο κόμμα τους, που κινδυνεύει να μεταλλαχτεί σε νέο εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ.
ΕΙΝΑΙ εμπνευσμένη η επίκαιρη επερώτηση Κουμουτσάκου στον Κοτζιά την οποία συνυπογράφει κι ο τηλεπατριώτης Αδωνις, με την οποία εγκαλείται ο Καμμένος που είναι υπέρ της δημιουργίας χριστιανικού τόξου στα Βαλκάνια και δεν θέλει να καπηλεύεται το όνομα της Μακεδονίας το υπό διάλυση κρατίδιο των Σκοπίων. Με πολύ λίγες λέξεις λέει πολλά για την πολιτική της ΝΔ. στα εθνικά.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της Νέας Δεξιάς Φαήλος Κρανιδιώτης, ο οποίος ακόμα χρωστάει κάτι ψιλά στη ΝΔ για τη διαγραφή του, σχολίασε στο facebook την επερώτηση Κουμουτσάκου: “Αυτοί, ακόμη κι αν φεύγανε οι Τούρκοι από την Κύπρο, πάλι Σχέδιο Απαρτχάιντ Ανάν και Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία θα ζητάνε. ΥΓ.: Συνυπογράφει κι ο Αδωνις. Τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε; “.
ΣΤΟΝ Κουμουτσάκο πρέπει να πιστωθεί η κορυφαία επιτυχία της ΝΔ σε διπλωματικό επίπεδο. Μόλις ανακοινώθηκε ότι νέος πρόεδρος των ΗΠΑ θα είναι ο Τραμπ, ποιος λέτε ότι του την έπεσε πρώτος και αποδοκίμασε την εκλογή του; Ο Κιμ Γιονγκ Ουν; Οχι, ο Κουμουτσάκος.
ΑΞΙΖΕΙ να σημειωθεί ότι ο Κουμουτσάκος είναι ο επικεφαλής του τομέα Εξωτερικών της Ν Δ. Αρα, όταν κι αν γίνει κυβέρνηση η ΝΔ ο αντι-τραμπιστής πολιτικός πιθανότατα θα γίνει υπουργός Εξωτερικών!
ΚΟΝΤΟΛΟΓΙΣ, αναμένονται θεαματικές ήττες από υπερδυνάμεις, όπως η Μάλτα, οι Νήσοι Φερόε, το Σαν Μαρίνο και η Ανδόρα.
























































