ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Αλέξης Τσίπρας: Εμείς είχαμε 1.700 μετακλητούς και ο Μητσοτάκης τους έκανε 3.700 - Το νεο-φιλελέ κοτζαμπάσικο σχέδιο Μητσοτάκη για το
Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ - Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις
Στόλος «Global Sumud» - Οι παραμυθάδες «σανδαλάκηδες» με νέο στολίσκο για τη Γάζα στις 29 Μαρτίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Τρόικα… αδυνάτισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Όχι, δεν του επέβαλλε προσωπική λιτότητα, αυτά τα έχουν για το λαό, αλλά τον εξάντλησε στις (λέμε τώρα) διαπραγματεύσεις.
Σύμφωνα με το Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά “τέσσερα κιλά σε ένα μήνα έχασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η διαφορά είναι αισθητή, καθώς είναι ούτως ή άλλως αδύνατος”.
Κάτι οι διαπραγματεύσεις με την Τρόικα, γράφει η εφημερίδα, κάτι τα εξαντλητικά ωράρια, κάτι ο αγώνας για τον ανιψιό Κώστα Μπακογιάννη και ο υπουργός έχασε κιλά, με αποτέλεσμα να αγοράσει καινούργια πουκάμισα.
Τώρα εμείς τι να σχολιάσουμε απ’ όλα; Ότι έχασε κιλά από τις διαπραγματεύσεις, από τη σκληρή δουλειά ή… επειδή του είναι φαρδιά τα πουκάμισα αγόρασε καινούργια; Εδώ ο λαός πεινάει κι αυτοί διαρρέουν παραπολιτικά σχόλια σαν άλλες Αντουανέττες!
























































