ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πλήγμα στην Κασπία: Οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις κατέστρεψαν μυστική ιρανική βάση αεράμυνας σε απόσταση 1.600 χιλιομέτρων
Ο Νίκος Δένδιας στα Εμιράτα: Συναντήθηκε με τον Πρόεδρο των ΗΑΕ κι όλη τη ηγεσία
Ο Παναθηναϊκός ζήτησε την ανάκληση του ελληνικού διαβατηρίου του Τόμας Γουόκαπ - Η απάντηση του Ολυμπιακού με φωτογραφίες
Τραμπ προς Συμμάχους: «Πολεμήστε μόνοι σας για το πετρέλαιό σας ή αγοράστε από εμάς»
Ινστιτούτο Αλέξη Τσίπρα: Ο Μητσοτάκης μετατρέπει την Ελλάδα και σε «Ψηφιακή Αποικία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την αποπομπή του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, με αιχμή τη «χθεσινή του αισχρή ανάρτηση της γραβάτας» στο λογαριασμό του στο Twitter ζήτησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης.
«Μας έχει συνηθίσει ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος σε συμπεριφορές και αναρτήσεις επιπέδου χαμαιτυπείου. Με τη χθεσινή του αισχρή ανάρτηση της γραβάτας, όμως, ξεπέρασε ακόμη και τον εαυτό του» σχολίασε ο κ. Χρηστίδης.
Πρόσθεσε ακόμη πως το γεγονός πως ο υπουργός Άμυνας επιχείρησε να αποδώσει την ανάρτηση στο παιδί του «κάνει την συμπεριφορά του ακόμη χειρότερη».
«Δεν μπορεί να παραμένει άλλο υπουργός. Αν είχε τσίπα, θα έπρεπε να έχει ήδη παραιτηθεί. Ο κ Τσίπρας οφείλει να τον αποπέμψει» κατέληξε ο κ. Χρηστίδης.
Η επίμαχη ανάρτηση που ανέβηκε στον λογαριασμό του κ. Καμμένου στο Twitter λίγο μετά την ολοκλήρωση του Eurogroup κατέβηκε στη συνέχεια από τον λογαριασμό, ενώ ακολούθησε tweet του υπουργού Άμυνας το οποίο ανέφερε: «Πάλι χτύπημα από το παιδί στο λογαριασμό μου το κατεβάζω».
























































