Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΠΑΣΟΚοι σε virtual reality Κουκουλόπουλος και Σαχινίδης

ΠΑΣΟΚοι σε virtual reality Κουκουλόπουλος και Σαχινίδης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στο ΠΑΣΟΚ ζούνε ή παριστάνουν ότι ζούνε σε virtual riality (εικονική πραγματικότητα). Γιατί πώς αλλιώς μπορεί να ερμηνευτεί το γεγονός ότι ενώ το κόμμα βρίσκεται στη χειρότερη στιγμή του, με ένα 8% στις Ευρωεκλογές ύστερα από 40% αποχή (πράγμα που σημαίνει ότι το πραγματικό ποσοστό του ΠΑΣΟΚ στην κοινωνία δεν απηχεί περισσότερο από ένα 5% του ελληνικού λαού), νομίζουν ότι… νίκησαν και ότι άντεξαν.

Όταν ξεκινάς, πριν από μερικά χρόνια, από εκφραστής του μισού ελληνικού λαού και καταλήγεις στα όρια του γκρουπούσκουλου, οφείλεις να κάνεις την αυτοκριτική σου αντί με θράσος πρωτόγνωρο να περιφέρονται τα στελέχη σου δεξιά κι αριστερά και να κοκορεύονται.

Παράδειγμα ο σκληρός βενιζελικός οπαδός (του Ευάγγελου και όχι του Ελευθερίου), ο Πάρις Κουκουλόπουλος, ο οποίος δήλωσε μετά τη συντριπτική ήττα των εκλογών: “Έχουμε πια τη δυνατότητα και όχι… υπό όρους”! Τι εννοεί; Προφανώς ότι το ΠΑΣΟΚ θέλει πιο πολλές υπουργικές καρέκλες. Ότι ο ελληνικός λαός το έχει καταμαυρίσει και διασώζεται οριακά χάρη σε κάποια “τιμημένα γηρατειά” είναι ασήμαντη λεπτομέρεια για τον Πάρι Κουκουλόπουλο και το πιο επικίνδυνο με αυτούς τους ΠΑΣΟΚους είναι ότι αρνούνται να λάβουν υπ΄όψιν τους το μήνυμα του λαού. Η αλαζονεία τους είναι βέβαιο ότι τους επιφυλάσσει ακόμα χαμηλότερα ποσοστά μέχρι την ολοκληρωτική τους εξαφάνιση.

Ωστόσο, τη μεγαλύτερη πλάκα έχει το άλλο εκσυγχρονιστικό στέλεχος, ο Φίλιππος Σαχινίδης από τη Θεσσαλία. Ο Φίλιππος Σαχινίδης, εάν θυμάστε, του είχε ξεφύγει στη Δημόσια Τηλεόραση ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου εξ αρχής είχε συμφωνήσει να μας “μπάσει” στο ΔΝΤ. Για θυμηθείτε το βίντεο:

Αυτός λοιπόν ο πολιτικός… γίγαντας, που γνώριζε τα πάντα αλλά τα απέκρυψε από τον ελληνικό λαό, αντί να σιωπά κάνει και υποδείξεις. Σε ποιους κάνει υποδείξεις; Στον ΣΥΡΙΖΑ (αν και φανταζόμαστε ότι γενικώς δεν θα έχει πρόβλημα να κάνει υποδείξεις). Διαβάστε τι υπέδειξε ο κύριος που γνώριζε για το ΔΝΤ αλλά δεν έλεγε την αλήθεια στον ελληνικό λαό και παρίστανε με τον Γιωργάκη και τον Παπακωνσταντίνου ότι έδιναν κάποια… μάχη (στον Τιτανικό, εάν θυμάστε).

“Προσωπικά, θα συνιστούσα σε όλα τα κόμματα να αξιολογήσουν τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών όχι μόνο με βάση το τι έγινε στην Ελλάδα αλλά και με βάση το τι έγινε στην Ευρώπη. Διότι ο ΣΥΡΙΖΑ, όταν του θέτουμε το ερώτημα ‘Και πώς ακριβώς εσείς θα πορευτείτε εάν αύριο μεθαύριο πάρετε κυβερνητική εντολή;’, δεν έχει καταφέρει ακόμα να απαντήσει με ποιους θα συνεργαστεί, όταν τα κόμματα με τα οποία δυνητικά πίστευε ότι θα μπορούσε να συνεργαστεί έχουν καταγράψει απώλειες”.

Αντί να συνιστάς εσύ στους άλλους και να ερωτάς, για απάντησέ μας, επιτέλους: Τι ήξερες από τον Οκτώβριο του 2009 για το ΔΝΤ και δεν μας το έχεις πει; Δώσε εσύ τις εξηγήσεις σου στον ελληνικό λαό κι άσε τις συμβουλές στους άλλους. Άντε, περιμένουμε… Κι αν θες να στείλεις και γραπτή απάντηση, εδώ: info@tribune.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΠΑΣΟΚ: Εμφύλιος για τα ομόφυλα ζευγάρια – «Σφαγή» Γιαννακοπούλου-Κουκουλόπουλου

Πάρις Κουκουλόπουλος: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι μια κουρασμένη κυβέρνηση»

Σαχινίδης (ΚΙΝΑΛ): Δύσκολη η έξοδος στις αγορές

Σαχινίδης (ΚΙΝΑΛ): Θεωρητικά υπερπλεονάσματα σε βάρος νοικοκυριών-επενδύσεων

Τι εννοεί ο Κουκουλόπουλος όταν λέει ότι η κυβέρνηση μπορεί να πέσει από την Αίγινα;

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...