Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Ο Λοβέρδος δεν έχει θέση στην κυβέρνηση”

“Ο Λοβέρδος δεν έχει θέση στην κυβέρνηση”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αναταράξεις προκαλεί στην Νέα Δημοκρατία το ενδεχόμενο να μπει ο Ανδρέας Λοβέρδος στην κυβέρνηση.

Πέρα από τις διάφορες διαρροές γαλάζιων στελεχών που αντιτίθενται στο ενδεχόμενο αυτό υπάρχουν πλέον και δημόσιες δηλώσεις.

«Τα πρόσωπα που έφεραν την χώρα σ’ αυτή την κατάσταση δεν έχουν θέση στην κυβέρνηση» τόνισε με συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά FM ο βουλευτής Βοιωτίας Γιάννης Καράμπελας χαρακτηρίζοντας τις πολιτικές παλινδρομήσεις που έχει κάνει ο Ανδρέας Λοβέρδος, ως ακατάλληλες, προκειμένου να πάρει το εισιτήριο για μια κυβερνητική θέση.

Είχε προηγηθεί ανάρτηση του κ. Καράμπελα στο twitter που έγραφε για τον Ανδρέα Λοβέρδο:«να δω τους βουλευτές της Ν.Δ. να χειροκροτούν τον Λοβέρδο και τι στον κόσμο».

Σύμφωνα με τον κ. Καράμπελα «ο ανασχηματισμός είναι προνόμιο του πρωθυπουργού και δεν χρειάζεται αλλαγή στα πρόσωπα, αλλά στις πολιτικές».

Ξεκαθάρισε ωστόσο ότι η αντίδρασή του δεν αφορά μόνο τον κ. Λοβέρδο, αλλά όλα τα πρόσωπα που αναζητούν μια θέση στην κυβέρνηση και τα οποία οδηγούν σε συρρίκνωση το κόμμα της Ν.Δ. «Δεν είναι μόνο για τον Λοβέρδο η αντίδρασή μου. Δεν μπορεί οι άνθρωποι που συνέβαλαν να φτάσει η χώρα μέχρι εδώ να διαφημίζουν ότι έχουν λύσεις. Ανάγκη η συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ, όμως τα πρόσωπα θα πρέπει να είναι διαφορετικά» τόνισε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Λοβέρδος με την αμετροέπειά του «αποτελειώνει» τον Μητσοτάκη

Επιτέλους τα… κατάφερε! Ο Ανδρέας Λοβέρδος προσχώρησε στη ΝΔ – Χαρά ο Μητσοτάκης!

Αιχμηρή η Νέλλη Πεφάνη για Οδυσσέα Ζώρα και Ανδρέα Λοβέρδο που έπιασαν δουλειά σε ιδιωτικό πανεπιστήμιο

Σκάνδαλο Novartis – Αποκαλύπτουν τα στοιχεία των προστατευόμενων μαρτύρων

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Σταθερά δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ – Ο Βελόπουλος πέρασε το ΚΚΕ – Ακρίβεια και Τέμπη «καίνε» την κυβέρνηση

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...