ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Νίκος Κοτζιάς, Τουρκία, Υπουργείο Εξωτερικών, Χακάν Τσαβούσογλου,


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
Παραίτηση-σεισμός του Κιρ Στάρμερ υπό το βάρος εσωκομματικής «εξέγερσης»
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Θεώνη (ΕΛ.Α.Σ.): «Πρώτη φορά βλέπω τόσο άγχος στα πάνελ για τη φορολόγηση του πλούτου»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Χακάν Τσαβούσογλου θα επισκεφθεί την Ελλάδα την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Άγκυρα που επιβεβαίωσαν και ελληνικές πηγές, ο Τούρκος αντιπρόεδρος αναμένεται να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα, τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά και τον υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Χακάν Τσαβούσογλου, έρχεται για την προετοιμασία τη επίσκεψης του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν.
Η επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα φαίνεται να έχει κλειδώσει για τις 4 Δεκεμβρίου.
Ο Τσαβούσογλου αργότερα αναμένεται να επισκεφθεί το βράδυ της Πέμπτης και την Παρασκευή την Κομοτηνή και την Ξάνθη και θα έχει συναντήσεις με τα μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας.
Ο ίδιος θα αναχωρήσει για την Τουρκία από το αεροδρόμιο Δημόκριτος της Αλεξανδρούπολης το βράδυ της Παρασκευής με κατεύθυνση την Άγκυρα.
























































