Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σε λίγες ώρες ο ανασχηματισμός

Σε λίγες ώρες ο ανασχηματισμός
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το απόγευμα της Δευτέρας του Αγίου Πνεύματος θα γίνει -όπως όλα δείχνουν- ο πολυσυζητημένος και πολυαναμενόμενος ανασχηματισμός, ο οποίος θα είναι ευρύτατος σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς φαίνεται πως έχει ολοκληρώσει τον σχεδιασμό του για το νέο υπουργικό συμβούλιο.

Ο κ. Σαμαράς πέρασε όλη την Κυριακή στο γραφείο του πραγματοποιώντας συνεχείς συσκέψεις με τους συνεργάτες του ενώ αργά το βράδυ, συνοδευόμενος από τον υπουργό Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη, περπάτησε από το Μέγαρο Μαξίμου μέχρι τις Στήλες του Ολυμπίου Διός και την πλατεία Συντάγματος πριν επιστρέψει στο γραφείο του και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολλούς πολίτες αλλά και ξένους που επισκέπτονται την Ελλάδα.

Σε ό,τι αφορά το νέο υπουργικό σχήμα, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο πρόσωπο που θα αναλάβει τα ηνία του υπουργείου Οικονομικών, καθώς ο Γιάννης Στουρνάρας θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα τοποθετηθεί διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ). Τα περισσότερα σενάρια ήθελαν το Μαξίμου να επιλέγει ένα πολιτικό πρόσωπο για την αντικατάσταση του κ. Στουρνάρα. Ωστόσο ασφαλείς προβλέψεις δεν μπορούν να γίνουν καθώς τις τελευταίες ώρες όλοι μιλούν για πρόσωπο – έκπληξη.

Εξασφαλισμένη θέση στο νέο κυβερνητικό σχήμα φέρονται να έχουν ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Μάκης Βορίδης, ενώ δεν αποκλείεται και η υπουργοποίηση του Άρη Σπηλιωτόπουλου.

Στην ονοματολογία που αφορά το ΠΑΣΟΚ περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων τα πρόσωπα του Πάρι Κουκουλόπουλου και του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου.

Αμετακίνητοι στα πόστα τους φαίνεται πως θα παραμείνουν οι προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ υπουργοί Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και ΠΕΚΑ Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και Γιάννης Μανιάτης αντίστοιχα, καθώς και η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

DW: Τα απομνημονεύματα του Σόιμπλε με 100 σελίδες για την ελληνική κρίση

Αντώνης Σαμαράς: «Χτύπημα» κατά Μητσοτάκη στο παρά πέντε του συνεδρίου με αφορμή την υποψηφιότητα Μουρούτη

Άγιοι Ανάργυροι: Με αποπομπή αστυνομικών και όχι παραιτήσεις υπουργών «απαντά» η κυβέρνηση

ΠΑΣΟΚ: Γροθιά στο στομάχι η απάντηση της Άμεσης Δράσης στην 28χρονη πριν από τη δολοφονία της

ΣΥΡΙΖΑ: Αγανάκτηση κι αποτροπιασμός για τη στάση της Άμεσης Δράσης στην έκκληση της 28χρονης Κυριακής

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...