Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Χρυσή Αυγή βεβήλωσε το μνημείο των πεσόντων στα Ίμια με Γερμανούς χιτλερικούς

Η Χρυσή Αυγή βεβήλωσε το μνημείο των πεσόντων στα Ίμια με Γερμανούς χιτλερικούς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Freies Netz Sud, Ίμια, Ματίας Φίσερ, Χρυσή Αυγή,

Την παρουσία Γερμανών νεοναζί στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για τα Ίμια, δηλαδή των απευθείας “απόγονων” των εγκληματιών του Χίτλερ που αιματοκύλισαν και υποδούλωσαν την πατρίδα μας, αποκαλύπτει με δημοσίευμά του το “Έθνος της Κυριακής”.

Η εφημερίδα γράφει χαρακτηριστικά:

Αν και φέτος στην επίσκεψή τους στην Αθήνα με αφορμή την επέτειο της κρίσης των Ιμίων δεν περιλαμβανόταν και περιήγηση στη Βουλή από τον προφυλακισμένο Νίκο Μιχαλολιάκο, οι καλεσμένοι της Χρυσής Αυγής Γερμανοί νεοναζί του Freies Netz Sud δεν πέρασαν κι άσχημα.

Απ’ όλα είχε ο μπαχτσές, πορείες, ομιλίες από τους ντόπιους συνεργάτες τους, βόλτες στην Αθήνα και στο Καλαμάκι, επίσκεψη στην Ακρόπολη και «προσκύνημα» στους τάφους των 9.973 στρατιωτών των ναζιστικών στρατευμάτων στο γερμανικό νεκροταφείο Διονύσου – Ραπεντόζας.

Ο αριθμός των Γερμανών νεοναζί του FNS, όπως και ο αριθμός των μελών της ιταλικής φασιστικής οργάνωσης Casa Pound που παρευρέθησαν στην πορεία για την επέτειο των Ιμίων παραμένει άγνωστος, όμως τουλάχιστον τέσσερις εξ αυτών ήταν σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του «Εθνους της Κυριακής» παρόντες.

Πρόκειται για γνωστά ονόματα του νεοναζιστικού χώρου στα δεξιά του Εθνικοσοσιαλιστικού NPD, όπως ο αρχηγός της οργάνωσης Ματίας Φίσερ, ο κάμεραμαν και κολλητός του αρχηγού Φρανκ Τσούνερ, ο Σάσα Ρούντις της οργάνωσης του Φερθ και ο Φέρντιναντ Βολερσμπέργκερ.

neonazi

Ο Ματίας Φίσερ (αριστερά) και Ελληνες ομοϊδεάτες του με τους χαρακτηριστικούς αναμμένους πυρσούς κατά την κατάθεση στεφανιού στο Μνημείο Ιμίων στην πλατεία Ρηγίλλης. Ο αρχηγός του FNS ξεχωρίζει ως ηγετική φυσιογνωμία στον νεοναζιστικό χώρο της Γερμανίας και η παρουσία του στη συγκέντρωση επισκίασε τους υπόλοιπους συμπατριώτες του νεοναζί που βρέθηκαν στην Ελλάδα.

Μετά κι από αυτό το γεγονός, που δεν σηκώνει καμία αμφισβήτηση ή διάψευση, είναι ξεκάθαρο και στους πλέον απολίτικους ή “αγανακτισμένους”, ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι ούτε κόμμα διαμαρτυρίας, ούτε κόμμα εθνικιστικό ή… πατριωτικό.

Πρόκειται για μια χιτλερική οργάνωση που δεν διστάζει να βεβηλώσει το μνημείο των πεσόντων στα Ίμια προσκαλώντας Γερμανούς χιτλερικούς, εχθρούς και καταστροφείς της πατρίδας μας, για να κάνουν τη φιέστα τους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αποστολάκης: «Προκλητικές ενέργειες κλιμάκωσης» της Τουρκίας

Ο Ηλίας Κασιδιάρης πήρε άδεια για να ορκιστεί δημοτικός σύμβουλος Αθήνας

Τaz: «Κακοφωνία στις Βρυξέλλες» για τη Γάζα – Επικρατεί χάος εξαιτίας φον ντερ Λάιεν και Μπορέλ

Γαλλικό σενάριο τουρκικής εισβολής το 2027 στα Ίμια – Η Γαλλία πολεμά υπέρ της Ελλάδας

Οι ναζιστές του Κασιδιάρη αναζητούν υποψηφίους – Η μη κοινή κάθοδος της δημοκρατικής παράταξης φέρνει τους ναζί ψηλά στην Αθήνα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...