ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σοκαριστικό βίντεο με εξαγριωμένο ελέφαντα που σκοτώνει 75χρονο Αμερικανό εκατομμυριούχο
Ο φόβος των ΜΙΚΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Λάζαρος Καμπουρίδης: Οι Τούρκοι φυλάκισαν Εβραία που υπηρέτησε στο Ισραηλινό Στρατό - «Καθάρισαν» οι ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες
Δημοσκόπηση MRB: Όχι σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη - Στο 22,5% η ΝΔ - Στο 23,2% ο Τσίπρας - Σαρωτική εμπιστοσύνη
Το ανέγγιχτο «Όρος Αξίνα» στο Ιράν - Τι κρύβεται στο πιο βαθύ καταφύγιο; Πυρηνικά ή χρυσάφι;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Απίστευτη είναι η καταγγελία ότι οι διευθυντές της ΝΕΡΙΤ έκρυψαν στο κτίριο της Αγίας Παρασκευής τον σεκιουριτά που μαχαίρωσε συνδικαλιστή της ΠΟΣΠΕΡΤ.
Σεκιουριτάς της ΝΕΡΙΤ μαχαίρωσε στο χέρι με… φαλτσέτα τον Γαβρίλο Κασσιμάτη, γραμματέα της ΠΟΣΠΕΡΤ, ο οποίος αντέδρασε στο κατέβασμα μαύρης σημαίας, που είχε τοποθετηθεί για τους νεκρούς του αγώνα για να μην κλείσει η ΕΡΤ, έξω από το Ραδιομέγαρο, στο σημείο όπου σκοτώθηκε το καλοκαίρι ο Αχιλλέας Παναγούλης.
Σύμφωνα με το site ertopen η πρώτη αντίδραση των διευθυντών της ΝΕΡΙΤ ήταν να κρύψουν τον σεκιουριτά εντός του κτιρίου.
Μαζί του και ο διευθυντής προσωπικού, Ηλίας Φαραντόπουλος.
Ο δράστης μαζί με τον διευθυντή οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο για οπλοφορία, οπλοχρησία και σωματική βλάβη.
Το θύμα της δολοφονικής επίθεσης, ο γραμματέας της ΠΟΣΠΕΡΤ Γ. Κασσιμάτης και ο ταμίας της Ομοσπονδίας Δημήτρης Κούνης βρίσκονται στο Αστυνομικό Τμήμα ύστερα από μηνύσεις που κατέθεσε εις βάρος τους ο συλληφθείς Ηλίας Φαραντόπουλος.
























































