ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βαλκάνια, Γιώργος Κατρούγκαλος, Μπουγιάρ Οσμάνι, Νίκος Κοτζιάς, Σκόπια, Υπουργείο Εξωτερικών,


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε εξέλιξη βρίσκεται η διευρυμένη συνάντηση, στο υπουργείο Εξωτερικών, του αναπληρωτή υπουργού, Γιώργου Κατρούγκαλου, με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό των Σκοπίων, Μπουγιάρ Οσμάνι, ως επικεφαλής των αντιπροσωπειών των δύο χωρών.
Νωρίτερα, Κατρούγκαλος και Οσμάνι είχαν κατ’ ιδίαν συνάντηση διάρκειας μισής ώρας.
Στο επίκεντρο των συζητήσεων των δύο πλευρών, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, βρίσκονται η ευρωπαϊκή προοπτική των Σκοπίων και η ευρωπαϊκή οικονομική βοήθεια προς τη γείτονα χώρα.
Μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς θα παραθέσει γεύμα εργασίας στον αναπληρωτή πρωθυπουργό των Σκοπίων.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους θα συζητηθούν ευρωπαϊκά θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.
Σημειώνεται ότι το πρωί, μετά την ακύρωση πολλών πτήσεων από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης λόγω της πυκνής ομίχλης, δεν κατέστη δυνατή η άφιξη της αντιπροσωπείας των Σκοπίων στην Αθήνα.
Ως εκ τούτου, από την πλευρά των Σκοπίων, εκτός από τον Οσμάνι, ο οποίος βρίσκεται από χθες το βράδυ στην Αθήνα, στις συζητήσεις συμμετέχουν επίσης ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας των Σκοπίων στην Αθήνα, Ντάρκο Αγγέλοφ και μία γραμματέας της πρεσβείας.
























































