ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Τουρκία απειλεί να βυθίσει το γαλλικό ερευνητικό σκάφος Abeille Marengo για το καλώδιο
Σάκης Αρναούτογλου: Έρχονται έντονες καταιγίδες - Που και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Ο Ελ-Σαγιέντ αποφεύγει να δηλώσει αν θα υποστηρίξει τον Σούμερ για την ηγεσία της πλειοψηφίας στη Γερουσία
Ο Τζέι Ντι Βανς κατηγορείται για την κατακόρυφη αύξηση των τιμών των καυσίμων
Τεχεράνη: «Η εκτέλεση του Τραμπ» σε ζωντανή μετάδοση από την ιρανική τηλεόραση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Απαντήσεις σε όσα του καταλογίζει ο πλοιοκτήτης Γιώργος Στεφάνου, ο οποίος έχει προχωρήσει σε απεργία πείνας έξω από το γραφείο του έδωσε ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής.
«Με βάση το νόμο για την ακτοπλοΐα υπάρχει ένα χρονικό όριο υποβολής των αιτημάτων για να πάρουν γραμμές οι ακτοπλόοι. Ο νόμος δεν προβλέπει εκτός διαδικασίας να δίνονται ακτοπλοϊκές γραμμές» είπε αρχικά ο κ. Κουρουμπλής απαντώντας μετά από σχετική ερώτηση «ναι, ήταν εκπρόθεσμοι».
Σύμφωνα με τον κ. Κουρουμπλή «οι γραμμές αυτές για τους συγκεκριμένους κυρίους που έχουν εγκριθεί, είναι από τον Μάιο, δεν είναι για τωρινή γραμμή».
Παράλληλα επιβεβαίωσε ότι προηγήθηκε ένσταση εταιρείας που πήρε άδεια εμπροθέσμως για τη σύμπτωση δρομολογίων στο λιμάνι της Σαντορίνης.
«Εγώ του είπα να κάνει υπομονή 2-3 ημέρες. Είναι θέμα ημερών να βρεθεί λύση. Δεν είπα ποτέ ότι ακυρώνω την αίτηση του κυρίου» κατέληξε ο υπουργός Ναυτιλίας.
Ο κ. Στεφάνου, ισχυρίζεται ότι ο αρμόδιος υπουργός Π. Κουρουμπλής κωλυσιεργεί στην υπογραφή δρομολογίου της εταιρείας με αποτέλεσμα η Golden Star Ferries να οδηγείται σε οικονομική καταστροφή. Παράλληλα ο κ. Στεφάνου ζητεί να εξεταστεί η στάση αυτή του κ. Κουρουμπλή.
























































