ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων, Δημήτρης Αβραμόπουλος, Διαφθορά, Εισαγγελία Διαφθοράς, Σκάνδαλο Novartis, Υπουργείο Υγείας, Φάρμακα,


















































Χακάν Φιντάν για καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: «Όλα είναι φυσιολογικά, όλα είναι καλά» - Πηγές ελληνικού ΥΠΕΞ: «Η εσωτερική διαχείριση από την
Ο Ελ-Σαγιέντ αποκάλεσε το Μίσιγκαν «πρωτεύουσα της Αραβικής Αμερικής»
Κύπρος - Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Πόλεμος εντυπώσεων κατά του Μητροπολίτη που ξεσκέπασε το σκάνδαλο
Σύροι τζιχαντιστές -δήθεν στρατιωτικοί σύμβουλοι- στη Σαουδική Αραβία
Αϊζενκότ-Ισραήλ: «Τώρα είναι η ώρα να σχηματιστεί μια κυβέρνηση εθνικής ανάγκης (ενότητας)»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νέα στοιχεία για την προμήθεια φαρμάκων απέστειλε στη Βουλή η Εισαγγελία Διαφθοράς, ακολουθώντας τις διατάξεις του νόμου περί ευθύνης υπουργών.
Η Βουλή καλείται να ερευνήσει αν προκύπτουν στοιχεία για τη διάπραξη του αδικήματος της απιστίας εις βάρος του Δημοσίου, όσον αφορά τόσο την προμήθεια αντιγριπικών εμβολίων επί υπουργίας Δημήτρη Αβραμόπουλου, όσο και την αγορά αντιϊκών φαρμάκων την περίοδο 2006 – 2011.
Η δικογραφία για τα αντιϊκά φάρμακα σχηματίστηκε έπειτα από καταγγελία του ΕΟΦ τον Ιανουάριο του 2017, σύμφωνα με την οποία χιλιάδες φάρμακα παραμένουν αδιάθετα στις αποθήκες του Ινστιτούτου Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας.
Σύμφωνα με το Σώμα Ελεγκτών Υγείας, η σκοπιμότητα των παραπάνω αγορών αμφισβητείται έντονα, καθώς δεν προκύπτουν στοιχεία τα οποία να δικαιολογούν τον όγκο των παραγγελιών.
Μάλιστα, το πόρισμα των ελεγκτών αναφέρει ότι η ζημιά στα δημόσια ταμεία φέρεται να ανέρχεται στα 12 εκατ. ευρώ.
Η συγκεκριμένη υπόθεση συνδέεται και με την υπόθεση της προμήθειας αντιγριπικών εμβολίων επί υπουργίας του κ. Αβραμόπουλου, η οποία εξετάζεται στο πλαίσιο της έρευνας για τη Novartis.
























































