ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευάγγελος Αντώναρος, Κώστας Καραμανλής,


















































Ιωάννα Γκελεστάθη: Παραιτήθηκε από τη ΝΔ για... «την αξιοπρέπεια, την τιμή και την υπόληψη της»
Τι είναι η «παγίδα του Θουκυδίδη» και γιατί έκανε ο Σι Τζινπίνγκ αναφορά σε αυτήν όταν συνάντησε τον Τραμπ
ΕΚΠΟΙΖΩ: Δικαστικό «στοπ» στη μηνιαία χρέωση 0,80 ευρώ στους τραπεζικούς λογαριασμούς - Η απάντηση της Εθνικής Τράπεζας
ΣΕΑΑ: Ένα στα δύο εισαγόμενα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα από την ΕΕ έχουν «γυρισμένα» χιλιόμετρα
Tουρκική πυραυλάκατος παρενόχλησε το Ocean link που ποντίζει καλώδιο μεταξύ Αστυπάλαιας και Κω
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Δεν του πάει αυτή η θέση» απάντησε ο Ευάγγελος Αντώναρος σε ερώτηση για τα σενάρια που θέλουν τον Κώστα Καραμανλή στην θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας γιατί όπως τόνισε “είναι ένας ζωντανός και ενεργός άνθρωπος”.
Μιλώντας στον Real FM όσον αφορά τις δηλώσεις βουλευτών και στελεχών από τον κεντροδεξιό χώρο που τον προτείνουν ανοικτά για την θέση αυτή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος των κυβερνήσεων Καραμανλή και στενός συνεργάτης του πρώην Πρωθυπουργού, Ευάγγελος Αντώναρος, τις χαρακτήρισε “ως εκδηλώσεις αγάπης και εκτίμησης προς το πρόσωπο του Κωνσταντίνου Καραμανλή”.
Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος ξεκαθάρισε πως ο κ. Καραμανλής δεν έχει εκδηλώσει και δεν έχει κανένα ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο αξίωμα καθώς, όπως υποστήριξε, δεν ταιριάζει με το ταμπεραμέντο του πρώην Πρωθυπουργού.
























































