ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, Ράνια Σβίγκου, ΣΥΡΙΖΑ,

















































Προειδοποιητική βολή στον Ερντογάν: Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Τουρκία μέσω Αθήνας και Λευκωσίας
Στην πατρική εστία του Αλεξάνταρ Βούτσιτς ο Νίκος Δένδιας προσκεκλημένος στη Σλάβα του Σέρβου Προέδρου - Ο ιερός συμβολισμός
Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής - Η κατάσταση της υγείας του
Jerusalem Post: Η Αθήνα μελετά την ανάπτυξη μονάδων του Μηχανικού στη Λωρίδα της Γάζας
Ο Νετανιάχου υπόσχεται επίσκεψη στη Νέα Υόρκη παρά τις απειλές Μαμντάνι για σύλληψη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ως επίσκεψη υψηλού συμβολισμού χαρακτηρισε την παρουσία του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλόντ Γιούνκερ στην Αθήνα, η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».
Τόνισε πως η επίσκεψη Γιούνκερ πραγματοποιείται μια μέρα πριν από τη συνεδρίαση του Eurogroup, όπου ο Ευκλείδης Τσακαλώτος θα παρουσιάσει το αναπτυξιακό στρατηγικό σχέδιο της χώρας, αλλά και σε μια περίοδο που διεξάγονται οι πιο κρίσιμες συζητήσεις για την ολοκλήρωση της τέταρτης αξιολόγησης, για το χρέος, καθώς και για το πλαίσιο που θα διέπει τη μεταμνημονιακή περίοδο.
«Οπότε με δεδομένα αυτά και με δεδομένη και τη στήριξη Γιούνκερ, στην καθαρή έξοδο της Ελλάδας, θεωρώ ότι είναι μια πολύ σημαντική επίσκεψη και θα δώσει μηνύματα στο εξωτερικό υπέρ της χώρας» υπογράμμισε η κ. Σβίγκου.























































