Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στ. Θεοδωράκης: Με 6% θα είμαι ουρά ενός κυβερνητικού συνασπισμού

Στ. Θεοδωράκης: Με 6% θα είμαι ουρά ενός κυβερνητικού συνασπισμού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Σταύρος Θεοδωράκης, Το ΠΟΤΑΜΙ,

Μία αποτίμηση του αποτελέσματος των ευρωεκλογών επιχείρησε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, σε τηλεοπτική του συνέντευξή στον Αντ1.

Όπως είπε, το εκλογικό ποσοστό του κόμματός του είναι πολύ μικρό για να αλλάξει κανείς τη χώρα, αλλά και «πολύ μεγάλο για ένα κόμμα που δεν υπήρχε». Το Ποτάμι είναι ένα κόμμα από το πουθενά, χωρίς κομματικό παρελθον και ο κόσμος του είπε «έλα εδώ», δήλωσε, ενώ τόνισε ότι μετά το πρώτο τεστ για το Ποτάμι στις ευρωεκλογές δεν νιώθει διαφορετικά, παραδεχόμενος ωστόσο ότι ίσως νιώθει «μικρότερος και πιο προσγειωμένος». «Ίσως είναι η ευθύνη. Εάν δεις τα μηνύματα», πρόσθεσε, «έχουν κοινή συνισταμένη: “Μη μας πουλήσεις, μη μας προδώσεις”».

Ο κ. Θεοδωράκης μίλησε και για τη θέση που θα έχει το Ποτάμι σε ενδεχόμενο κυβερνητικό συνασπισμό στο μέλλον, τονίζοντας ότι πρέπει να είναι μία δύναμη που θα μπορεί να εγγυηθεί την κυβερνητική σταθερότητα.

«Αν έχω 5% ή 6% θα είμαι ουρά. Εάν ένας τέτοιος φορέας έχει 12% και ο κυβερνήτης (το πρώτο κόμμα) έχει 25% ή 27% θα υπάρχει ούρα; Όχι θα υπάρχει ουσιαστικά συγκυβέρνηση», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Θεοδωράκης αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- και στο ιδρυτικό συνέδριο του Ποταμιού, που ξεκινά αύριο στο Λαύριο. Γνωστοποίησε μάλιστα πως «όσοι θα έρθουν θα πληρώσουν». «Βάζουμε μια φιλική τιμή 5 ευρώ», ανέφερε, διευκρίνιζοντας πως η είσοδος θα ισχύσει και για τους δημοσιογράφους και τους πολιτικούς που θα παραστούν. «Εμείς δεν έχουμε λεφτά, κάνουμε ένα συνέδριο που θα μας στοιχίσει 4 – 5 χιλιάρικα», εξήγησε.

Ερωτηθείς αν στο τριήμερο συνέδριο θα υπάρξουν διαδικασίες εκλογής προέδρου, ο επικεφαλής του Ποταμιού απάντησε «βεβαίως, αν τελικά προλάβουμε».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στ. Θεοδωράκης: Ο Κασσελάκης το 2009 ψήφισε ΠΑΣΟΚ, θέλει τον φράχτη στον Έβρο, τον ενοχλεί η «τοξικότητα» των social media

Επιζών των Τεμπών καταγγέλλει τον Θεοδωράκη: «Το ερώτημα που τέθηκε ως δικό μου στον Μητσοτάκη δεν ήταν δικό μου» (βίντεο)

Οι τηλεθεατές άλλαξαν κανάλι μόλις είδαν τον Μητσοτάκη – Μόλις 10% η τηλεθέαση της συνέντευξής του

Τσαπανίδου για συνέντευξη Μητσοτάκη σε Θεοδωράκη: «Ασεβής, αδιάφορος και απαθής»

Μέλη του «Ρουβίκωνα» έγραψαν συνθήματα στο σπίτι του Στ. Θεοδωράκη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...