ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Παραίτηση-σεισμός του Κιρ Στάρμερ υπό το βάρος εσωκομματικής «εξέγερσης»
Ο Νικόλας Φαραντούρης έδειξε σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς βουλευτές την τουρκική κατοχή στη βόρεια Κύπρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το Άγιον Όρος θα επισκεφθεί την Κυριακή 6 Μαΐου ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Μπορίσοφ.
Πρώτος σταθμός της επίσκεψης του θα είναι η Μονή Ζωγράφου, όπου ο κ. Μπορίσοφ θα παρακολουθήσει τη λειτουργία για τον εορτασμό του Αγίου Γεωργίου.
Στη συνέχεια θα μεταβεί στις Καρυές, όπου θα τον υποδεχτεί η Ιερά Επιστασία και θα ξεναγηθεί στο ναό του Πρωτάτου.
Τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα θα εκπροσωπήσει ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης, ο οποίος θα είναι παρών στην επίσκεψη του πρωθυπουργού της Βουλγαρίας στο Άγιον Όρος.
























































