Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τζανακόπουλος: Το Κίνημα Αλλαγής πλησιάζει στην ρητορική της ΝΔ

Τζανακόπουλος: Το Κίνημα Αλλαγής πλησιάζει στην ρητορική της ΝΔ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

“Υπάρχει η βούληση της κυβέρνησης, έχει ανοίξει αυτή η συζήτηση πριν τις εκλογές του 2015”, είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, στο Ραδιόφωνο 24/7, αναφερόμενος στη συζήτηση για το “σπάσιμο” των μεγάλων εκλογικών περιφερειών.

“Η Β΄Αθηνών είναι μία γιγαντιαία περιφέρεια, που ευνοεί σχέσεις των υποψηφίων με ΜΜΕ. Είναι δημοκρατική ανάγκη να διαμορφωθεί μία καλύτερη συνθήκη στο επόμενο διάστημα. Θα ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις για το πώς θα κινηθούμε στο συγκεκριμένο ζήτημα”, είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στις δηλώσεις που έκανε ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Δ. Κρεμαστινός, στο Ραδιόφωνο 24/7, για την ανάγκη ανάληψης πρωτοβουλίας από τον πρωθυπουργό για διάλογο με τη Φώφη Γεννηματά, ο κ. Τζανακόπουλος είπε, πως “αυτό που έχει προτεραιότητα είναι η διαπραγμάτευση για την καλύτερη δυνατή συμφωνία εξόδου από τη μεταμνημονιακή εποπτεία”.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε λόγο για αντίφαση στη στάση της προέδρου του ΚΙΝΑΛ, καθώς όπως είπε, πριν λίγες εβδομάδες μίλησε για την ανάγκη αναθεώρησης του Συντάγματος από την παρούσα Βουλή.

“Η κυρία Γεννηματά δεν φαίνεται να κατανοεί τη δυναμική της διαπραγμάτευσης. Μέχρι τις 21 Ιουνίου είναι κοινός στόχος της Ελλάδας και των δανειστών, να έχουμε καταλήξει σε συμφωνία, που θα είναι θετικότερη στις βασικές γραμμές της από ό,τι θα μπορούσε να περιμένει κανείς, δύο χρόνια πριν”.

Σύμφωνα με τον κ. Τζανακόπουλο το τι επικαλείται κανείς κάθε φορά πρέπει να κρίνεται σύμφωνα και με τις πολιτικές επιλογές σημειώνοντας πως “δεν νομίζω ότι με τη στάση της η κ. Γεννηματά με το αίτημα για εκλογές εγγράφεται σε μια πολιτική ίσων αποστάσεων” και υποστήριξε με νόημα:

“Είδαμε μια στροφή που την οδηγεί σε μια σύγκλιση με την πολιτική ρητορική της ΝΔ. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να προβληματίσει το Κίνημα Αλλαγής”.

“Το αίτημα για εκλογές είναι εκτός πραγματικότητας αυτή τη στιγμή”, είπε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας πως η κυβέρνηση δεν έχει ως προτεραιότητά της την εκλογολογία, αλλά δουλεύει “με στόχο την καλύτερη δυνατή συμφωνία”. “Και σε αυτό είμαστε προσηλωμένοι”, πρόσθεσε.

Απάντηση Χρηστίδη

“Ο κ. Τζανακόπουλος μιλά για αντιφάσεις και στροφές. Κοίτα ποιος μιλάει…” σημειώνει ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής και συμπληρώνει: “Κάνει πως δεν καταλαβαίνει. Φαίνεται ότι έχει ζαλιστεί από τις kolotumbes της κυβέρνησής του. Εκλογές τώρα, όσο και αν αγαπάνε τις καρέκλες τους”.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Παπανδρέου προς Ν.Δ.: Υπονομεύετε τα αυτονόητα μιας δημοκρατικής πολιτείας

Νίκος Ανδρουλάκης για Μιχάλη Χαραλαμπίδη: Αποχαιρετώ έναν βαθιά δημοκράτη, πατριώτη και ιδεολόγο

Ανδρουλάκης σε βουλευτές ΝΔ: Χειροκροτώντας τον κ. Καραμανλή, είστε όλοι συνυπεύθυνοι για τις πράξεις του

Ανδρουλάκης: «Ψεκασμένες θεωρίες» ότι το ΠΑΣΟΚ εξυπηρετεί οικονομικά συμφέροντα με τη πρόταση δυσπιστίας

ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη που ομνύει στην απόδοση δικαιοσύνης εκτίθεται καθημερινά όλο και περισσότερο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...